Skocz do zawartości

Konkurs Zombie Mod!

Rekomendowane odpowiedzi

Hej chciałbym zaoferować konkurs na serwerze "ZombieMod". Konkurs będzie polegał na zareklamowaniu serwera ZombieMod w postaci rysunku lub plakatu.Możecie rysować farbami pastelami kredkami węglem rysunkowym licze na waszą kreatywność

I miejsce-VIP na 90dni

II miejsce-VIP na 30dni

III miejsce-60AP

Prace można zgłaszać do 02.08.2015r Nagrody będe rozdawane 02.08.2015r o godz 12:00

Licze na waszą kreatywność!!  ;)

Pozdrawiam!!  :)

20rpeea.jpg

[align=center]Wkońcu skonczyłem!  B) było ciężko, lecz nagrody są bardzo kuszącę w tym ''rysunku'' używalem linijk z LITERKAMI które pozwoliły mi uzyskać bardzo prezyzyjne napisy!  :D Płomień na dole zrobiłem samodzielnie,za pomocy ołówka:) Dziękuję,myślę ze bedzie się podobac! :fullcap: oraz niestety nie udało mi się wkleić tutaj tego zdjecia wie jest tutaj oto link: http://scr.hu/6jp2/k4uut[/align]

• Premium

Pierwsza sprawa to nie pisz post pod postem, a druga to taka, że nagrody trzeba omówić z h@/op sieci, bo co z tego że ktoś się napracuje jak nagród nie dostanie. Najpierw zaplecze, później pomysł powinien trafić na światło dzienne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...