Sajmon Aka Wariat Napisano 23 Lipca 2015 #311173 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 We wtorek gralem normalnie i wszystko bylo ok dzis wchodze i w konsoli mi wyskakuje ze mam bana za ss'y (wtf?).Dodam ze ban nie jest na moj nick! Restart modemu nic nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 23 Lipca 2015 #311182 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 druga opcja zadzwonienie do dostawcy o zmiane ip . Ale widze że twoje ip jest czyste - opcja jest musisz pobrać inną wersje cs i zaistalować jeszcze raz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajmon Aka Wariat Napisano 23 Lipca 2015 Autor #311183 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Ip mam stale wiec nie da rady zmienic. Pisze z telefonu wiec w amxbans jest ze czyste bo inne ip Edit: tu link do tego bana http://aquax2.unixstorm.org/banuj/search.php Nick na ktorym jest ban to |DeaG[L]e| dobra ale twoje ip w temacie to : 41.0.12.99 a teraz : 82.145.222.32 rozumiem ze to drugie (teraz napisane ) jest z telefonu a temat jak pisałeś to także z telefonu ? podaj wycinek z konsoli bedzie łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Lipca 2015 #311421 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Witaj. Proszę się zastosować do wzoru, masz na to 24h. Po tym czasie temat ląduje w koszu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 25 Lipca 2015 #311775 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi