Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czołem zacznę od tematu ilosci awp na pełnym serwie, otóż wiele osob juz zwraca uwage ze ciezko sie gdzies dostać jak w teamach jest po 5/6 awp, zagrałem na innym serwie gdzie jest limit 3 awp na team nawet przy vipach i to sie sprawdza, ludzie mniej wyczekuje, częściej wykonują cele , dzieki czemu gra jest bardziej dynamiczna. Wiem ze temat byl poruszany , ale ja sam chciałbym grać mniej awp, no ale sie nie da jak w przeciwnej drużynie jest 6 awp.

Druga sprawa, nabijanie topki na botach,  czesc graczy nabija sobie rank na botach gdzie osobiście nie widze ich na serwie a jakimś cudem top 3/4 jest( sam mam przegrane prawie 100h).

Boty niech zostaną, ale niech nie wliczają sie fragi do ranku, raz zachęci to graczy do grania z innymi ludzmi (a nie o 2/3 w nocy z botami) , dwa wyrówna to szanse w ranku dla tych którzy graja w normalnych godzinach z graczami.

Tak jak na przykładzie 

Screenshot_20260131_003719_Chrome.jpg

Screenshot_20260131_003732_Chrome.jpg

Posted

Z Rankingiem to zarąbisty pomysł :) Tylko jak miałoby wyglądać to z awpą? Czy tylko dla VIP-ów czy który VIP pierwszy ten lepszy :meeting:

Posted (edited)

Kto pierwszy ten lepszy to dziala, a jesli jedna awp padnie i ktos z przeciwnej drużyny chce podnieść mając w team 3 sztuki to nie podniesie

Edited by Rafi_wola
  • Administrator
Posted

Według configu od rankingu nabijanie statystyk na botach jest wyłączone. Możliwe że nalicza dopiero wtedy, gdy gracz przejmie bota i na nim zginie. Co do AWP to musimy to przemyśleć.