Rafi_wola Napisano 11 godzin temu Admin CS 1.6 ONLY DD2 #747834 Udostępnij Napisano 11 godzin temu Czołem zacznę od tematu ilosci awp na pełnym serwie, otóż wiele osob juz zwraca uwage ze ciezko sie gdzies dostać jak w teamach jest po 5/6 awp, zagrałem na innym serwie gdzie jest limit 3 awp na team nawet przy vipach i to sie sprawdza, ludzie mniej wyczekuje, częściej wykonują cele , dzieki czemu gra jest bardziej dynamiczna. Wiem ze temat byl poruszany , ale ja sam chciałbym grać mniej awp, no ale sie nie da jak w przeciwnej drużynie jest 6 awp. Druga sprawa, nabijanie topki na botach, czesc graczy nabija sobie rank na botach gdzie osobiście nie widze ich na serwie a jakimś cudem top 3/4 jest( sam mam przegrane prawie 100h). Boty niech zostaną, ale niech nie wliczają sie fragi do ranku, raz zachęci to graczy do grania z innymi ludzmi (a nie o 2/3 w nocy z botami) , dwa wyrówna to szanse w ranku dla tych którzy graja w normalnych godzinach z graczami. Tak jak na przykładzie mar_cin dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_cin Napisano 2 godziny temu #747950 Udostępnij Napisano 2 godziny temu Z Rankingiem to zarąbisty pomysł Tylko jak miałoby wyglądać to z awpą? Czy tylko dla VIP-ów czy który VIP pierwszy ten lepszy Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi