Rafi_wola Napisano 30 Stycznia #747834 Napisano 30 Stycznia Czołem zacznę od tematu ilosci awp na pełnym serwie, otóż wiele osob juz zwraca uwage ze ciezko sie gdzies dostać jak w teamach jest po 5/6 awp, zagrałem na innym serwie gdzie jest limit 3 awp na team nawet przy vipach i to sie sprawdza, ludzie mniej wyczekuje, częściej wykonują cele , dzieki czemu gra jest bardziej dynamiczna. Wiem ze temat byl poruszany , ale ja sam chciałbym grać mniej awp, no ale sie nie da jak w przeciwnej drużynie jest 6 awp. Druga sprawa, nabijanie topki na botach, czesc graczy nabija sobie rank na botach gdzie osobiście nie widze ich na serwie a jakimś cudem top 3/4 jest( sam mam przegrane prawie 100h). Boty niech zostaną, ale niech nie wliczają sie fragi do ranku, raz zachęci to graczy do grania z innymi ludzmi (a nie o 2/3 w nocy z botami) , dwa wyrówna to szanse w ranku dla tych którzy graja w normalnych godzinach z graczami. Tak jak na przykładzie mar_cin, Wierzba1995 i LEON3k :) dodali reakcje 1 2 Cytuj
mar_cin Napisano 31 Stycznia #747950 Napisano 31 Stycznia (edytowane) Z Rankingiem to zarąbisty pomysł Tylko jak miałoby wyglądać to z awpą? Czy tylko dla VIP-ów czy który VIP pierwszy ten lepszy Edytowane 2 godziny temu przez mar_cin Cytuj
Rafi_wola Napisano 31 Stycznia Autor #747989 Napisano 31 Stycznia (edytowane) Kto pierwszy ten lepszy to dziala, a jesli jedna awp padnie i ktos z przeciwnej drużyny chce podnieść mając w team 3 sztuki to nie podniesie Edytowane 31 Stycznia przez Rafi_wola mar_cin dodał reakcję 1 Cytuj
Administrator aquax Napisano 31 Stycznia #748031 Administrator Napisano 31 Stycznia Według configu od rankingu nabijanie statystyk na botach jest wyłączone. Możliwe że nalicza dopiero wtedy, gdy gracz przejmie bota i na nim zginie. Co do AWP to musimy to przemyśleć. Cytuj
Rafi_wola Napisano 31 Stycznia Autor #748034 Napisano 31 Stycznia No nie wiem jak nalicza ale nalicza 😆 Zróbmy test z awp Cytuj
LEON3k :) Napisano 5 godzin temu #749411 Napisano 5 godzin temu (edytowane) Jestem jak najbardziej za jeśli chodzi o AWP. Chociażby jak pisał Rafi- na próbę na kilka tygodni może? A jeśli chodzi o bicie botów to już ktoś mi pisał, że właśnie boty nie nabijają rankingu (chyba czarna ale nie mam pewności). Sam w sumie jakiś czas temu celowo lognąłem się z kumplem aby to sprawdzić i faktycznie nie nabijało mi dodatkowych zabójstw za bota chyba, że ktoś go przejął. Tylko też to było już conajmniej kilka msc temu, nie wiem jak działa to teraz.... Edytowane 5 godzin temu przez LEON3k :) Cytuj
mar_cin Napisano 2 godziny temu #749418 Napisano 2 godziny temu W dniu 31.01.2026 o 10:07, mar_cin napisał: Z Rankingiem to zarąbisty pomysł Tylko jak miałoby wyglądać to z awpą? Czy tylko dla VIP-ów czy który VIP pierwszy ten lepszy Cytuj
mar_cin Napisano 2 godziny temu #749419 Napisano 2 godziny temu (edytowane) 3 godziny temu, LEON3k napisał: Jestem jak najbardziej za jeśli chodzi o AWP. Chociażby jak pisał Rafi- na próbę na kilka tygodni może? A jeśli chodzi o bicie botów to już ktoś mi pisał, że właśnie boty nie nabijają rankingu (chyba czarna ale nie mam pewności). Sam w sumie jakiś czas temu celowo lognąłem się z kumplem aby to sprawdzić i faktycznie nie nabijało mi dodatkowych zabójstw za bota chyba, że ktoś go przejął. Tylko też to było już conajmniej kilka msc temu, nie wiem jak działa to teraz.... Kurde ja już sam nie wiem jak to działa xD Jest ziomek w top 5 którego za dnia nie zobaczysz ( ja nie widziałem ) a po 22/23 stały bywalec z k/d 3.0 Edytowane 2 godziny temu przez mar_cin Cytuj
LEON3k :) Napisano 1 godzinę temu #749420 Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 47 minut temu, mar_cin napisał: Kurde ja już sam nie wiem jak to działa xD Jest ziomek w top 5 którego za dnia nie zobaczysz ( ja nie widziałem ) a po 22/23 stały bywalec z k/d 3.0 tak jak pisałem- sprawdzałem to conajmniej kilkanaście msc temu. poza tym jeśli wbija z kimś a nie sam (jak ja z kumplem) to mogą boty na zmianę przejmować i wtedy jest łatwo ranking podbić. W ten sposób właśnie sprawdzałem nabijanie TOP PS @mar_cin usuń wcześniejszy post bo upomnienie dostaniesz (post pod postem) Edytowane 1 godzinę temu przez LEON3k :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
3
2
1
Popularne Dni
31 Sty
5
16 Mar
4
30 Sty
1
Najaktywniejsi w tym temacie
Rafi_wola 3 posts
mar_cin 3 posts
LEON3k :) 2 posts
aquax 1 post
Popularne Dni
31 Sty 2026
5 posts
16 Mar 2026
4 posts
30 Sty 2026
1 post
Popular Posts
Rafi_wola
Czołem zacznę od tematu ilosci awp na pełnym serwie, otóż wiele osob juz zwraca uwage ze ciezko sie gdzies dostać jak w teamach jest po 5/6 awp, zagrałem na innym serwie gdzie jest limit 3 awp na team
Rafi_wola
Kto pierwszy ten lepszy to dziala, a jesli jedna awp padnie i ktos z przeciwnej drużyny chce podnieść mając w team 3 sztuki to nie podniesie
Posted Images