Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czołem zacznę od tematu ilosci awp na pełnym serwie, otóż wiele osob juz zwraca uwage ze ciezko sie gdzies dostać jak w teamach jest po 5/6 awp, zagrałem na innym serwie gdzie jest limit 3 awp na team nawet przy vipach i to sie sprawdza, ludzie mniej wyczekuje, częściej wykonują cele , dzieki czemu gra jest bardziej dynamiczna. Wiem ze temat byl poruszany , ale ja sam chciałbym grać mniej awp, no ale sie nie da jak w przeciwnej drużynie jest 6 awp.

Druga sprawa, nabijanie topki na botach,  czesc graczy nabija sobie rank na botach gdzie osobiście nie widze ich na serwie a jakimś cudem top 3/4 jest( sam mam przegrane prawie 100h).

Boty niech zostaną, ale niech nie wliczają sie fragi do ranku, raz zachęci to graczy do grania z innymi ludzmi (a nie o 2/3 w nocy z botami) , dwa wyrówna to szanse w ranku dla tych którzy graja w normalnych godzinach z graczami.

Tak jak na przykładzie 

Screenshot_20260131_003719_Chrome.jpg

Screenshot_20260131_003732_Chrome.jpg

Napisano (edytowane)

Z Rankingiem to zarąbisty pomysł :) Tylko jak miałoby wyglądać to z awpą? Czy tylko dla VIP-ów czy który VIP pierwszy ten lepszy :meeting:

Edytowane przez mar_cin
Napisano (edytowane)

Kto pierwszy ten lepszy to dziala, a jesli jedna awp padnie i ktos z przeciwnej drużyny chce podnieść mając w team 3 sztuki to nie podniesie

Edytowane przez Rafi_wola
  • Administrator
Napisano

Według configu od rankingu nabijanie statystyk na botach jest wyłączone. Możliwe że nalicza dopiero wtedy, gdy gracz przejmie bota i na nim zginie. Co do AWP to musimy to przemyśleć.

• 1 month later...
Napisano (edytowane)

Jestem jak najbardziej za jeśli chodzi o AWP. Chociażby jak pisał Rafi- na próbę na kilka tygodni może?

A jeśli chodzi o bicie botów to już ktoś mi pisał, że właśnie boty nie nabijają rankingu (chyba czarna ale nie mam pewności). Sam w sumie jakiś czas temu celowo lognąłem się z kumplem aby to sprawdzić i faktycznie nie nabijało mi dodatkowych zabójstw za bota chyba, że ktoś go przejął. Tylko też to było już conajmniej kilka msc temu, nie wiem jak działa to teraz....

Edytowane przez LEON3k :)
Napisano
W dniu 31.01.2026 o 10:07, mar_cin napisał:

Z Rankingiem to zarąbisty pomysł :) Tylko jak miałoby wyglądać to z awpą? Czy tylko dla VIP-ów czy który VIP pierwszy ten lepszy :meeting:

Napisano (edytowane)
3 godziny temu, LEON3k :) napisał:

Jestem jak najbardziej za jeśli chodzi o AWP. Chociażby jak pisał Rafi- na próbę na kilka tygodni może?

A jeśli chodzi o bicie botów to już ktoś mi pisał, że właśnie boty nie nabijają rankingu (chyba czarna ale nie mam pewności). Sam w sumie jakiś czas temu celowo lognąłem się z kumplem aby to sprawdzić i faktycznie nie nabijało mi dodatkowych zabójstw za bota chyba, że ktoś go przejął. Tylko też to było już conajmniej kilka msc temu, nie wiem jak działa to teraz....

Kurde ja już sam nie wiem jak to działa xD Jest ziomek w top 5 którego za dnia nie zobaczysz ( ja nie widziałem ) a po 22/23 stały bywalec z k/d 3.0

Edytowane przez mar_cin
Napisano (edytowane)
47 minut temu, mar_cin napisał:

Kurde ja już sam nie wiem jak to działa xD Jest ziomek w top 5 którego za dnia nie zobaczysz ( ja nie widziałem ) a po 22/23 stały bywalec z k/d 3.0

tak jak pisałem- sprawdzałem to conajmniej kilkanaście msc temu. poza tym jeśli wbija z kimś a nie sam (jak ja z kumplem) to mogą boty na zmianę przejmować i wtedy jest łatwo ranking podbić. W ten sposób właśnie sprawdzałem nabijanie TOP :D 

PS @mar_cin usuń wcześniejszy post bo upomnienie dostaniesz (post pod postem)  :D 

Edytowane przez LEON3k :)