Gość Guest Napisano 11 Lipca 2015 #310569 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Nick: Staker Wiek:16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem na dwóch serwerach tylko krótko Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5, ale sam nie wiem, ponieważ znam podstawowe komendy, które zapamiętuje z innych serwerów Staż w CS-sie: 4-5 miesięcy Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Gdyż mało widać obecnych administratorów na serwerze, a bardzo często cheaterzy przebywają na serwerze. To jest gra nie far-play, gdyż oni oszukują. Zawsze pomagam graczom aby się im lepiej grało na serwerze. Staram się takie osoby upominać (kiedy mam uprawnień administratora) . Chciałbym żeby ten serwer był bez cheaterów i żeby miło spędzać grę oraz więcej ludzi grało na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na serwerze COD 45K LVL zacząłem grać niedawno, narazie przeznaczam czas 1-2h dziennie Kontakt: skype: Staker578 i forum gametracka jeszcze nie posiadam ale napewno zrobie Pozdrawiam Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 11 Lipca 2015 #310573 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 wiek+ nie widzialem wgl cb na serwie - czas spedzony na forum - jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 11 Lipca 2015 #310583 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 - Na GT nie wyszukuje nawet Twojego nicku "Staker" - konto pod podanie - Nigdy nie widziałem Cię na serwerze - 1-2h dziennie to za mało Jestem poważnie na NIE.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 11 Lipca 2015 #310593 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Jestem na nie. - nigdy Cie nie widzialem na serwie - GT - konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tjaqq Napisano 11 Lipca 2015 #310624 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Na Wielkie Nie -Nigdy go jeszcze nie widziałem na serwerze -GT -Konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 11 Lipca 2015 #310638 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Duże NIE. -Nie wiedziałem cię nigdy na serwie -GT -Steam -Konto po podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2015 #310660 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Jestem na NIE. Nigdy nie widziałem Cię na serwerze. - Brak GT. - Brak Steam. - Wiek. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 11 Lipca 2015 #310692 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Nie ma co czekać na wypowiedź opiekuna. Wymagania niespełnione etc. wszystko wymienili chłopaki wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 11 Lipca 2015 #310693 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi