Gość Guest Napisano 11 Lipca 2015 #310529 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Wzór podania: Nick:Matrix Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem na wielu serwerach adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10/10 Staż w CS-sie: 2-3 miesiące Steam / NonSteam: Brak Dlaczego Ty: Zawsze pomagam innym ludziom którzy zaczynają grać w CS'a zawsze banuje cheaterów i zawsze przestrzegam regulaminu tez pomagam Administracji jestem miły nie jestem obraźliwy ale i tez lubie zawsze grać na waszym serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-6h Kontakt: Skype:zeusik93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 11 Lipca 2015 #310544 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 wiek+ watpie w to ze amxx 10/10 - czas 3-6h dziennie przesada - gram sporo na tym serwie sporo czasu i ani razu cb nie przypominam i teraz tak steam/ns brak to jak napisales "brak" to wgl nie masz cs-a czas na forum- czas spedzony na servie tez widze malo- jestem na wielkie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 11 Lipca 2015 #310582 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Moje zdanie jest takie - - amx na pewno nie znasz 10/10 po 3 miesiącach stażu w CS, bo ja po 9 latach gry nie znam na tyle dobrze... - jeśli dobrze sprawdziłem na GT Twoje godziny, to masz przegrane 12h, w tym miesiącu 48 minut - Non Steam - konto pod podanie Za takie żenujące podania powinny być rozdawane "nagrody" :v Również wielkie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 11 Lipca 2015 #310635 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Jestem na NIE. -Amxx - coś nie jestem tego pewien +Wiek -Steam -Konto pod podanie -Jeśli @dealan4 dobrze sprawdził GT to nie masz wymaganego czasu. -Nie widziałem cię na serwerze jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 11 Lipca 2015 #310695 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Brak steam, znajomość amx 10/10? Wątpię. Wymagania niespełnione. Wyręczę opiekuna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 11 Lipca 2015 #310696 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi