Gość Guest Napisano 11 Lipca 2015 #2355 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Nick pokrzywdzonego: Dr. JoinT ;p Powód Bana: przedwczesneskanowanie Nick Admina: Nieznany Moje Ip: NIepamiętam Serwer: Cod Mod 400lvl Mapa: De_Eldorado Opis sytułacji: Jakiś niekompetętny admin dał mi bana za skanowanie mimo iż skana nie było, zestrzeliłem gracza który skakał po niebie bo miał kilka skoków i było go normalnie widać. Proszę o odbanowanie mnie, jeśli mi nie wieżycie to z serwera powinno być demko, ale nwm czy u was jest bo w sumie HLTV niue widzialem ;/ w każdym razie proszę o odbanowanie Sorka że tu i takim wzorem ale niemiałem czasu zapoznać się z waszym forum więc niewiuedzialem co i jak, jeśli w złym dziale to proszę o przeniesienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 11 Lipca 2015 #310503 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Jeśli składasz skargę to rozpisz demko ukazując, że ban był niewłaściwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 11 Lipca 2015 #310504 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Gracz, którego zastrzeliłeś z respa, rzeczywiście skakał, ale nad płotem. Ja traktuje to jako skan, więc Cię zbanowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Lipca 2015 #310509 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Murzyn^^, możesz mi podać definicję słowa skan w tej grze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 11 Lipca 2015 #310518 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Skan- strzelanie do gracza przez ścianę, drzwi itd. Jeżeli popełniłem błąd, to jedynie mogę przeprosić gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 11 Lipca 2015 #310577 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Gracze podskakujący strzelają nad płotem omijając definicje skanu bo przecież strzelają przez powietrze. Jeżeli gracz podskakuje musi liczyć się z tym, że dostanie w głowę lub inną część ciała i nie broni go regulaminowy zakaz skanowania przed 7 sekundą. Ban niesłuszny lecz ostrzeżenie nie wpłynie na konto admina, ponieważ w regulaminie nie było to opisane i niebawem edytujemy punkty aby wszystko było jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 11 Lipca 2015 #310578 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi