Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge" style="background:red;">ZAMKNIĘTY</span>Niesprawiedliwy ban na CodMod 400 lvl

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick pokrzywdzonego: Dr. JoinT ;p

Powód Bana: przedwczesneskanowanie

Nick Admina: Nieznany

Moje Ip: NIepamiętam

Serwer: Cod Mod 400lvl

Mapa: De_Eldorado

Opis sytułacji: Jakiś niekompetętny admin dał mi bana za skanowanie mimo iż skana nie było, zestrzeliłem gracza który skakał po niebie bo miał kilka skoków i było go normalnie widać.

Proszę o odbanowanie mnie, jeśli mi nie wieżycie to z serwera powinno być demko, ale nwm czy u was jest bo w sumie HLTV niue widzialem ;/ w każdym razie proszę o odbanowanie :D

Sorka że tu i takim wzorem ale niemiałem czasu zapoznać się z waszym forum więc niewiuedzialem co i jak, jeśli w złym dziale to proszę o przeniesienie.

Gracze podskakujący strzelają nad płotem omijając definicje skanu bo przecież strzelają przez powietrze. Jeżeli gracz podskakuje musi liczyć się z tym, że dostanie w głowę lub inną część ciała i nie broni go regulaminowy zakaz skanowania przed 7 sekundą. Ban niesłuszny lecz ostrzeżenie nie wpłynie na konto admina, ponieważ w regulaminie nie było to opisane i niebawem edytujemy punkty aby wszystko było jasne. 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...