Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witajcie Drodzy użytkownicy Multi-Head!

Przede wszystkim chciałbym prosić Was o przeczytanie postu do końca, jestem w 100% świadom, że nie spełniam jeszcze 2* wymagań do złożenia podania, lecz chciałbym pomóc i dołożyć swoją sprawiedliwą prostą cegiełkę do tego większego obrazka, a więc..

Nick na serwerze: |IBH|BLUU|
Znajomość AMXX (0/8): 10? 
Doświadczenie: 12 lat poświęciłem na tą grę, non-steam+steam
Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak
SID: STEAM_0:1:116981518
Link do profilu na STEAM: <MÓJ STEAM>
Link do profilu na Game Tracker: <MÓJ GT>
Kontakt: Steam, Discord, Mail LUB Tylko dla Adminów sieci - WhatsApp, Facebook, Instagram

Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:

A więc - Cenię sobię profesjonalizm i sprawiedliwość, aczkolwiek oszustów nienawidzę! . Do serwera przekonał mnie ziomek z ekipy, który już parę tygodni u Was klika i zaczęliśmy grać we 3. Mam tysiące godzin doświadczenia związanego z tą funkcją jak i w UbTeamie. AMXa znam na wylot, do perfekcyjnego funkcjonowania potrzebuję tylko wytycznych. Jestem mega otwarty i nie oceniam książki po okładce, wiem i rozumiem również, że nie wypełniłem 2 punktów wymaganych na złożenie podania *WORK IN PROGRESS*, lecz stwierdziłem, że odezwę się w celu zapoznania się. Moje czasy forów się skończyły, a więc ustawiam sobie powiadomienia włączone tylko na potrzebne mi działy i pomagam ZAWSZE w miarę możliwości! Nie mam nic do ukrycia, zachęcałbym do jakiejś rozmowy w dogodnym dla Was czasie. Głupi nie jestem, więc myślę, że moglibyśmy sobie pomóc nawzajem, jestem otwarty na wszelką próbę rozmowy ;) Złożyłem podanie w celu takim, gdyż zawsze jak będę na serwerze to możecie być pewni, że wszystko będzie pod kontrolą ^_^ Jestem również mega chętny na każde aktywności wyjaśniające i sprawdzające związane z serwerem cod45k w celu poprawy bezpieczeństwa, funckjonalności i sprawiedliwości! W takim razie to tyle ode mnie, życzę Wam miłego dzionka! Pozdrowionka

Edited by IBH_BLUU
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days