Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witajcie Drodzy użytkownicy Multi-Head!

Przede wszystkim chciałbym prosić Was o przeczytanie postu do końca, jestem w 100% świadom, że nie spełniam jeszcze 2* wymagań do złożenia podania, lecz chciałbym pomóc i dołożyć swoją sprawiedliwą prostą cegiełkę do tego większego obrazka, a więc..

Nick na serwerze: |IBH|BLUU|
Znajomość AMXX (0/8): 10
Doświadczenie: 12lat non-steam + ~400h steam
Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak
SID: STEAM_0:1:116981518
Link do profilu na STEAM: <MÓJ STEAM>
Link do profilu na Game Tracker: <MÓJ GT>
Kontakt: Steam, Discord, Mail (LUB ewentualnie w ostateczności) - WhatsApp, Facebook, Instagram

Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: #Ostateczna edycja przysięgam -

Zawsze, gdy będę online i będzie potrzebna pomoc to się zjawię, często wieczorkami przesiaduję i będę przesiadywał na serwerze, amx/amxx moda znam za wylot, więc myślę, że mógłbym pomóc w przestrzeganiu rozgrywki fair-play ^_^ 
Muszę również zrobić szczególny shoutout dla @WoJtAs za szybkie reakcje (via steam) i pomoc w utrzymaniu porządku, czasami można było się zirytować.. Głównie korzystam z Discorda, lecz TS3 też posiadam, gdybym mógł jeszcze odpowiedzieć na jakieś pytania jestem chętny do dalszej rozmowy :shrek:

Na koniec jeszcze mogę się pochwalić, że dobiłem top 7 w rankingu ogólnym /top15 i top 3 względem levela /codtop15 i ostrzegam resztę, że lecę po top 1, chociaż może być ciężko z niektórymi tutaj rekinami :ricardo:

Edytowane przez IBH_BLUU
  • IBH_BLUU zmienił tytuł na Everything under control
  • Odpowiedzi 0
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni