MemesiO Napisano 10 Lipca 2015 #310049 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Nick: MemesiO Powód?: Witam, u Nas we wsi mamy problemy z prądem, większość ma prąd, ale jak zawsze ja mieszkający na odludziu dopiero po weekendzie będę miał. Siedzę teraz u sąsiada, który jest oddalony ode mnie o 5km. Nieobecność nie wynika z mojej winny, ale niestety jest długa, do tego dochodzą urodziny mojej kobiety. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Lipca 2015 #310055 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Nie ma problemu, dobrej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Lipca 2015 #310056 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi