cinekq1 Napisano 9 Lipca 2015 #101997 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Data i godzina: 09.07.2015r godzina 15:52 Nick admina/gracza, który zawinił: Wojtas Dowody: nie mam dowodow ale za to wycinek z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Cinekq1 [AMXBans] Powod : ' aktywny ban ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 690810132 ' [AMXBans] Twoje IP :93.105.34.174 [AMXBans] ======================================== Świadkowikowie: ci ktorzy grali na mapie dust2 o tej godzinie Uzasadnienie: to juz nie jest smieszne czekalem na ub caly dzien prosze cos zrobic zeby admini sie zainteresowali forum bo byciem adminem to nie tylko w grze ale rowniez i na forum skarge tą pisze przez to ze admin Wojtas nie wchodzi na forum i nie wie co tam sie dzieje Ps. odrazu prosilbym o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 9 Lipca 2015 #101877 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Cinekq1 zauwaz jak wejdziesz na mój profil, że przeglądam forum nawet po kilka godzin dziennie, ale jak wyższa administracja nie napisze oddzielnego tematu co do Twojej osoby to reszta i tak Cie będzie banowała za to samo. Proszę o założenie oddzielnego tematu z wyjaśnieniem tego, a nie pisanie ciągle w jednym starym temacie. Zwrócę się do wczorajszego tematu - http://multi-head.pl/topic/66991-odwolanie-od-bana-cinekq1/?hl=cinekq1 Zdecydujcie się kurde czy ma UB czy nie, tematów nazakładaliście chyba ze 4 odnośnie Cinkaq1, to się proszę nie dziwić, że są takie sytuacje. Reszta administracji tez mówiła, żeby od razu banować dopóki nie zmieni ip więc tak robię. 555_dni zdecyduj się w końcu co z tym robić, bo z tego co napisałeś poniżej wynika, że powinien mieć bana. Jak napiszecie w tym temacie żeby go nie banować, nie wiem z jakiej przyczyny to chociaż reszta administracji będzie wiedziała, że nie powinna dawać temu graczowi bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Lipca 2015 #100112 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Najpierw banowaliście go za nick, mimo, że jego IP i fake sid nie miały nic wspólnego z osobą zbanowaną. Później pojawił się ban na IP. Ludzie, najpierw sami robicie zamieszanie, a później macie jeszcze do wszystkich pretensje. Dałem mu UB i tak ma zostać. Nie chce widzieć aktywnych banów dla tego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Lipca 2015 #99794 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi