Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104952 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 1. Imie:Kamil 2. Kontakt:ts3 ( bywam rzadko ale jesli ktos bedzie chciał ze mną poagdać to chętnie ) 3. Lokalizacja:Woj. Lubelskie 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a:~4h 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około):~4h 6. Posty (min. 50 sensownych):Jest 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie):Chciałbym wprowadzić nowe konkursy jak i pomóc Kolegom którzy już się tym zajmują. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum:Ineresuję mnie wszystkie ale glownie dział z serverami. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Jest 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Jest 11. Coś o sobie:nNazywam się Kamil,mam 15 lat pochodzę z Zamościa interesuje się Muzyką. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB):Tak miałem ale w obsłudzę skryptu IPB raczej nie za dobrze. 13. Obowiązkowe mikro:Jest PS. 2 pkt które mam w najbliższym czasie mogą zniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2014 #105017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Najpierw właśnie powinieneś odrobić te punkty , dopiero potem składać podanie . Jesteś aktywny , ogólnie nie mam nic do zastrzeżeń , ale moim zdaniem , na tą chwilę nie jesteś odpowiednią osobą na to stanowisko . Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Stycznia 2014 #105459 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na Nie, podobnie jak Lovo uważam, że jesteś aktywny, miły i kulturalny, ale musisz odrobić punkty i nie jestem pewien czy podołałbyś funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105546 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na Nie Uważam że moderator nie powinien mieć żadnych punktów ostrzeżeni na koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Stycznia 2014 #105704 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Nie szukamy Moderatorów, z punktami na Koncie. // Dziękujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Stycznia 2014 #105705 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi