Go艣膰 Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104952 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2014 1. Imie:Kamil 2. Kontakt:ts3 ( bywam rzadko ale jesli ktos bedzie chcia艂 ze mn膮 poagda膰 to ch臋tnie ) 3. Lokalizacja:Woj. Lubelskie 4. Czas jaki Po艣wi臋casz dla CS-a:~4h 5. Czas Kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o):~4h 6. Posty (min. 50 sensownych):Jest 7. Co chcia艂bym zrobi膰 na Forum (uzasadnienie):Chcia艂bym wprowadzi膰 nowe konkursy jak i pom贸c 聽Kolegom kt贸rzy ju偶 si臋 tym zajmuj膮. 8. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum:Ineresuj臋 mnie wszystkie ale glownie dzia艂 z serverami. 9. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi:Jest 10. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci:Jest 11. Co艣 o sobie:nNazywam si臋 Kamil,mam 15 lat pochodz臋 z Zamo艣cia interesuje si臋 Muzyk膮. 12. Do艣wiadczenie (Czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB):Tak mia艂em ale w obs艂udz臋 skryptu IPB raczej nie za dobrze. 13. Obowi膮zkowe mikro:Jest 聽 PS. 2 pkt kt贸re mam w najbli偶szym czasie mog膮 znikn膮膰. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2014 #105017 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2014 Najpierw w艂a艣nie powiniene艣 odrobi膰 te punkty , dopiero potem sk艂ada膰 podanie . Jeste艣 aktywny , og贸lnie nie mam nic do zastrze偶e艅 , ale moim zdaniem , na t膮 chwil臋 nie jeste艣 odpowiedni膮 osob膮 na to stanowisko . Powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Stycznia 2014 #105459 Udost臋pnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na Nie, podobnie jak Lovo uwa偶am, 偶e jeste艣 aktywny, mi艂y i kulturalny, ale musisz odrobi膰 punkty i nie jestem pewien czy podo艂a艂by艣 funkcji. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105546 Udost臋pnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na Nie 聽 Uwa偶am 偶e moderator nie powinien mie膰 偶adnych punkt贸w ostrze偶eni na koncie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Stycznia 2014 #105704 Udost臋pnij Napisano 4 Stycznia 2014 Nie szukamy Moderator贸w, z punktami na Koncie. 聽 聽 聽 // Dzi臋kujemy. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Stycznia 2014 #105705 Udost臋pnij Napisano 4 Stycznia 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 W膮tek zosta艂 zamkni臋ty przez moderatora forum. 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderator贸w lub administrator贸w. 聽 Pozdrawiamy Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi