Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_green">UB</span> skarga na admina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina: 09.07.2015r godzina 15:52

Nick admina/gracza, który zawinił: Wojtas

Dowody: nie mam dowodow ale za to wycinek z konsoli

[AMXBans] =============================================== 

[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 

[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 

[AMXBans] Zbanowany Nick : Cinekq1 

[AMXBans] Powod : ' aktywny ban ' 

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl 

[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 690810132 ' 

[AMXBans] Twoje IP :93.105.34.174

[AMXBans] ========================================

Świadkowikowie: ci ktorzy grali na mapie dust2 o tej godzinie 

Uzasadnienie: to juz nie jest smieszne czekalem na ub caly dzien prosze cos zrobic zeby admini sie zainteresowali forum bo byciem adminem to nie tylko w grze ale rowniez i na forum skarge tą pisze przez to ze admin Wojtas nie wchodzi na forum i nie wie co tam sie dzieje 

Ps. odrazu prosilbym o ub

Napisano

Cinekq1 zauwaz jak wejdziesz na mój profil, że przeglądam forum nawet po kilka godzin dziennie, ale jak wyższa administracja nie napisze oddzielnego tematu co do Twojej osoby to reszta i tak Cie będzie banowała za to samo. Proszę o założenie oddzielnego tematu z wyjaśnieniem tego, a nie pisanie ciągle w jednym starym temacie.

Zwrócę się do wczorajszego tematu - http://multi-head.pl/topic/66991-odwolanie-od-bana-cinekq1/?hl=cinekq1

Zdecydujcie się kurde czy ma UB czy nie, tematów nazakładaliście chyba ze 4 odnośnie Cinkaq1, to się proszę nie dziwić, że są takie sytuacje.

Reszta administracji tez mówiła, żeby od razu banować dopóki nie zmieni ip więc tak robię.

555_dni zdecyduj się w końcu co z tym robić, bo z tego co napisałeś poniżej wynika, że powinien mieć bana.

Jak napiszecie w tym temacie żeby go nie banować, nie wiem z jakiej przyczyny to chociaż reszta administracji będzie wiedziała, że nie powinna dawać temu graczowi bana.45002793947450976396.jpg

Napisano

Najpierw banowaliście go za nick, mimo, że jego IP i fake sid nie miały nic wspólnego z osobą zbanowaną. Później pojawił się ban na IP. Ludzie, najpierw sami robicie zamieszanie, a później macie jeszcze do wszystkich pretensje. Dałem mu UB i tak ma zostać. Nie chce widzieć aktywnych banów dla tego gracza.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

dostajeszub.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...