KrolJulian Napisano 8 Lipca 2015 #616 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Nick: Krol Julian Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): bylem adminem na 2 serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): na poziomie admina. Ciężko wyczuć takie 6-7? Staż w CS-sie: w latach bęzie jakieś 7 lat? Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Bom jam jest KRÓL:D a tak na poważnie to chociażby z dzisiejszego poranka, 3 gości ewidentnie miało wh i 2 na sh i nie miałem nawet do kogo napisać bo wszyscy byli off;/ Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: oj różnie... w poniedziałek calutki dzień chyba wczoraj za to jakieś 2-3 tylko ale średni poziom tych 2-3 h pewnie będzie Kontakt: najlepiej Steam nick Król Julian Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/krol%20julian/80.72.43.106:27027/ zaznacze ze jbc to bylem od 21go do 30go na wakacjach wiec wtedy nie mialem zadnego akt;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 8 Lipca 2015 #556 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Popraw aktywność na forum i serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciocia Krysia Napisano 8 Lipca 2015 #376 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 http://www.gametracker.com/player/krol%20julian/80.72.43.106:27027/ - gt nie jest takie złe w jednym dniu nawet 13h przegrane Grając z Tobą zdążyłem zauważyć, że jesteś opanowany i kompetentny. Masz poczucie humoru i można z Tobą pożartować. Jeżeli sytuacja tego wymaga zachowujesz powagę. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń i jestem na tak. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolodziej Napisano 8 Lipca 2015 #380 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Na Nie. Nie masz wymaganych 100h przegranych na serwerze. Na te wymagania nie ma mocnych. Popraw aktywnosc na serwerze Bo ostatnio widzę coś cięko i sprubój ponownie za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 8 Lipca 2015 #264930 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Pograj jeszcze jakiś czas i zapraszam z podaniem ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 8 Lipca 2015 #264933 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2015 #310302 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Jestem na Tak. wiek + steam + amxx +/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 10 Lipca 2015 #310356 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Gracza kojarzę, szansę można dać. Adminów nigdy nie za wiele. Przyda się dodatkowa pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 22 Lipca 2015 #310927 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi