KieGoWhoYeah Napisano 7 Lipca 2015 #1132 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Nick: KieGoWhoYeah Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Adminowalem na kilku serwerach wiec doswiadczenie mam spore mi sie wydaje Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 standard Staż w CS-sie: Steam od 2010 Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Wydaje mi sie ze nadaje sie na Admina, mam doswiadczenie, kulturalny czesto gram w godzinach wieczorowych, nie mam problemu porozumiewania sie z innymi graczami, czesto aktywny. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4,5h dziennie to zalezy od godzin pracy Kontakt: Steam: KieGoWhoYeah GG: 5964019 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/KieGoWhoYeah/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 8 Lipca 2015 #58 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Jestem na TAK +wiek +steam +ogarnie +godzinki +aktywny +kultularny +ogarnięty można się z nim pośmiać,pogadać. +zgłasza na u@ +pomocny Ps:jak dlamnie minusów nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zEneK. Napisano 8 Lipca 2015 #145 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Jestem na TAK +wiek +steam +ogarnie +godzinki +aktywny +kultularny +ogarnięty można się z nim pośmiać,pogadać. +zgłasza na u@ +pomocny Ps:jak dlamnie minusów nie ma Rowniez na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 8 Lipca 2015 #329 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Jestem na TAK +wiek +steam +ogarnie +godzinki +aktywny +kultularny +ogarnięty można się z nim pośmiać,pogadać. +zgłasza na u@ +pomocny Ps:jak dlamnie minusów nie ma Zgadzam sie z tym oto osobnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 8 Lipca 2015 #816 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Cóż mogę powiedzieć hmm.. + wiek + amx + steam + godziny są - jesteś z nami ledwo 10-11 dni, pograj dłużej i daj się poznać graczom i reszcie ekipy - widziałem Cię może raz czy dwa razy na serwerze Jak na razie ode mnie NEUTRAL Tak wygląda twój czas przegrany na serwerze w ciągu ostatnich 30 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 8 Lipca 2015 #4942 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 NA NIe. Dzis widzialem typka pierwszy raz, - nadrob aktywnosc na serwerze jak i na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2015 #156075 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Zgadzam się z 2speed -Nigdy cię nie widziałem na serwerze +Wiek +Steam Lecz jestem na Nie. Sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 8 Lipca 2015 #263763 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 U mnie neutral, widziałem Cię z raz na serwerze, generalnie nie ma się do czego przyczepić, ale i plusów również tu nie wiedzę. Większa aktywność na serwerze i u@, ale oczywiście bez spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KieGoWhoYeah Napisano 8 Lipca 2015 Autor #259570 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Na u@ zawsze zglaszam i bez spamu, To ze mnie nie widzieliscie na serwie to nie znaczy ze nie bede pelnil swojej fukcji admina poprawnie, widocznie gramy w innych godzinach, to normalne chyba raczej, i napisane w wzorze jest ze wymagane jest 20h dziennie do czego sie akceptuje i gram dziennie tyle co napisalem w podaniu wiec ja nie widze zadnego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 9 Lipca 2015 #219109 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Pograj jeszcze znami i daj sie poznac. Na ten czas zamykam za jakis czas popros mnie o otwarcie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 10 Lipca 2015 #310366 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi