Gość Guest Napisano 7 Lipca 2015 #1235 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Twój nick podczas gry: <> PrO NiNJa <> Godzina, data zdarzenia: ok. 16:00 Mapa: nie pamiętam STEAM_ID / IP: 95.49.140.241 Uzasadnienie: Dostałem bana od DwA gRoszE do WinA... Powod : ' chyba powinno wystarczyc ' ... możesz mi wyjaśnić o co Ci chodzi ? Bo za grę na serwerze nie słyszałem żeby bany były... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina . : : DwA gRoszE do WinA : : .. [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 16 godzin , 22 minut i 9 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : <> PrO NiNJa <> [AMXBans] Powod : ' chyba powinno wystarczyc ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1563565399 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 95.49.140.241 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 7 Lipca 2015 #1237 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 O czekaj czekałem na to . Jak znajdę ssa. to zaraz wstawię http://www32.zippyshare.com/v/RVLAy5Kq/file.html Proszę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2015 #1224 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 A czemu nie zrobiłeś ss'a jak napisałeś że jestem cipa cwaniaku ? Myślisz sobie że jesteś adminem to możesz innych obrażać ? Chyba coś Ci się w głowie pomieszało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 7 Lipca 2015 #1220 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Śmieszny jesteś człowieku, jeszcze nikogo mi się nie zdarzyło obrazić na serwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2015 #1219 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 To sb "człowieku" przypomnij jak nie poszedłem do paki i nawet napisałem że zwiesiłem bo nie wiedziałem że wgl paka jest podłożona... Napisałeś że jestem cipą ,a dokładnie że gram jak cipa ... a ja nie pozwolę się jakiemuś śmiesznemu adminowi obrażać... Kim Ty jesteś wgl żeby obrażać innych na serwerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 7 Lipca 2015 #1210 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 PROSZĘ KOGOŚ ABY ZOBACZYŁ DEMKO bo gościu ma urojenia . Nic do ciebie takiego nie pisałem, pomyśl jako admin jak mogę takie coś pisać . Nie wiem ktora godzina ban i czy jest hltv ale przedstaw dowody bo mam beke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Lipca 2015 #1211 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 @PRONINJA jeżeli masz takowy dowód, to przedstaw (sprawdź HLTV), co nie zmienia faktu, że w tej sprawie był pojazd po rodzicach nietolerowany na naszych serwerach. Jeżeli będziesz miał dowód na niego to konsekwencje zostaną wyciągnięte. Inną sprawą jest to, że użytkownik banujący CIę zrezygnował dzisiaj ze swoich funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2015 #1195 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Urojenia to masz sam ,a ja się nie zamierzam tutaj kłócić bo nigdy na nikogo nic złego nie napisałem... jak zobaczyłem że jakiś śmieszny gość pisze do mnie że jestem cipą to nie zamierzałem przejść obok tego obojętnie... żałuje że najpierw nie zrobiłem ss'a a później Ci odpowiedziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 7 Lipca 2015 #1184 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Admin banujący zrezygnował, a na obrazę względem gracza brak dowodu, a nawet jeśli to nie ma go jak ukarać. Co nie zmienia faktu, że za wjazd na rodziców tygodniowy ban jak najbardziej się należy. Nie tolerujemy jakiegokolwiek obrażania, nawet w afekcie, tego typu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 7 Lipca 2015 #1185 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi