Detroit Napisano 7 Lipca 2015 #1376 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Nick: DETROIT Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem tu admina jakiś czas temu. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS: ~800h CS:GO, ~600h CS 1.6 Steam / NonSteam: http://steamcommunity.com/id/detroit_x Dlaczego Ty: Adminów nigdy za mało; staż; jestem byłym adminem tego serwera Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2/3h Kontakt: Steam, forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/detroitx/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legrezz Napisano 7 Lipca 2015 #1221 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Po co ci admin? skoro ostatni raz byłeś według GT, 20 czerwca na serwerze. W sumie reszta jest w porządku, posiadasz odpowiedni wiek masz doświadczenie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Lipca 2015 #1196 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Cóż Twoja aktywność ostatnio jest strasznie słaba. Ze względu na to, że adminów na serwerze potrzeba zamykam podanie na termin 1 tygodnia. Jeżeli w tym czasie Twoja aktywność znacznie się poprawi rozpatrzymy je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toxi Napisano 8 Lipca 2015 #381 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Jestem na tak: -wiek -doświadczenie -nie ma z nim problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoT1Kkkk Napisano 8 Lipca 2015 #293231 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Pamętam Cię. I wiem że dobrze ogarniasz Bez wątpliwości jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 8 Lipca 2015 #259523 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Często Cię widuję na serwerze, a adminów nam brakuje. Zapraszam na pw ze steam id. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 8 Lipca 2015 #259528 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi