kiedyjestjutro Napisano 7 Lipca 2015 #1497 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Data i godzina: Jakieś 3 dni temu się zorientowałem Nick admina/gracza, który zawinił: Nikt nie zawinił , mam problem z IP (chyba) Dowody: http://speedy.sh/RkETH/2015-07-06-00001.jpg Świadkowie: Nikt Uzasadnienie: Witam. Napisałem już o moim problemie w dziale "Odwołanie od bana" ale nie udzielono mi pomocy i nie miałem pojęcia gdzie ten temat umieścić. Z góry przepraszam jeżeli w złym dziale go umieściłem. Sprawa polega na tym że gdy chce wejść na wasze serwery a je po prostu lubię to wyskakuje mi że mam ban permanentny i zbanowany "jestem" na nick Magik a takowego nigdy nie używałem jak i czitów na waszych serwerach. Miałem tu admina na ZM póki na nim było 32/32 zajętych slotów. Nie adminie aktualnie bo po prostu nie mam czasu. Wiem o co chodzi w banowaniu i wiem też że nie mam SS ani zbanowanego Sid bo jest czysty. Na dziale UB powiedziano mi że mam zresetować router w celu zmiany IP , ponieważ jakieś LMAO miało takie samo IP jak ja i dostało permanentnego. Restartowałem mój router kilkanaście razy i nic to nie pomogło. Nie powiem bo czuję się urażony że pomimo że jestem tu od paru lat traktujecie mnie jak pierwszego lepszego nowego gracza i nie staracie się pomóc. Napisał do mnie na PW moderator "August:" bym mu na PW wrzucił konsole (jest w dowodach powyżej) i stwierdził iż mogę normalnie wchodzić na serwer a jeżeli nie to nie może mi pomóc. Naprawdę nie mam pojęcia co zrobić ponieważ nikt nie chce dać UB na to IP ponieważ odbanują pewnie jakiegoś 5-latka który już pół roku temu zapomniał o tym serwerze. Nie błagam z łaską o UB. ale o pomoc w problemie, bo jednak miałem admina i ładnych kilka miesięcy VIP'a. Do tego od 2 lat nie zmieniłem serwerowni więc proszę nie traktować mnie neutralnie bo tak samo jak wam zależy mi na tym serwerze. Z góry dziękuje za pomoc. stFu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 7 Lipca 2015 #1669 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Na twoim ip jest ban z powodem wstaw ss musisz zresetować router Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 7 Lipca 2015 #1673 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Piszesz 5 odwołanie, nie rozumiesz ?. Nie zmienisz IP, UB NIE BĘDZIE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 7 Lipca 2015 #1595 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Powiedz mi jaki masz internet. Jaki dostawca i jaki router 2 grosze jesteś tu dla rangi czy po to żeby pomagać ? Skoro pisze któreś już odwołanie, był naszym graczem i zarazem adminem to chyba należy spróbować pomóc. A taki post jaki dodałeś jest zbędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Lipca 2015 #1589 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Dzisiaj odbędzie się reset bansa, tylko nieliczni będą mieli zaszczyt zostania na liście. Reset rozwiąże Twój problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Lipca 2015 #1583 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi