Wyimagino Napisano 5 Lipca 2015 #35362 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Imię: Kuba Wiek: 19 lat Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: steam/fb Staż na forum: 2 i pół roku Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: jestem redaktorem FP Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: redaktor naczelny FP, admin serwera COD 400 Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: mocne 8 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: mam sporo czasu (nadeszły wakacje) Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Piłka jest jedna, bramki są dwie [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]RONALDINHO [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Biografia: [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ronaldinho, a właściwie Ronaldo de Assis Moreira Junior to piłkarz pochodzenia Brazylijskiego. Urodzony 21 marca 1980 roku w Porto Allegre (Brazylia).[/align] [align=center]Swoje dzieciństwo spędził w biednej dzielnicy Brazylii - Vila Nova. Mieszkał tam ze swoim ojcem Joao robotnikiem stoczniowym, matką Migueliną, ekspedientką, z wykształcenia pielęgniarką oraz dwójką starszego rodzeństwa: bratem Roberto i siostrą Deisi. Koledzy ze szkolnych lat nazywali go czarnym snajperem bramek, gdyż już jako kilkulatek ujawniał swój piłkarski talent. Jego brat Roberto był zawodowym piłkarzem i to dzięki niemu, cała rodzina przeniosła się do bogatej dzielnicy. Zamieszkali w willi z basenem. Basen ten, stał się nieszczęsnym miejscem tragedii. W owym basenie zawału serca doznał ojciec Ronaldinha. Brat zmuszony, był zakończyć karierę i zaopiekować się rodziną. W późniejszym okresie został agentem młodszego brata.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Kluby: [/align] [align=center] [/align]Gremio Porto Allegre : 1998-2001 Karierę w klubie rozpoczął w 1998, ale młodzian w barwach tego klubu występował już od 6 roku życia. W klubie jako 13-latek dokonał rzadkiego wyczynu: w jednym meczu zdobył aż 23 gole, w tym 3 bezpośrednio z rzutów rożnych. Debiut w drużynie przypadł na mecz w ramach Copa Libertadores 1998. Miał już wtedy za sobą dobre występy w Mistrzostwach U-17 Rok później Ronaldinho zadebiutował w reprezentacji Brazylii. Karierę w klubie zakończył w 2001 roku. Paris Saint-Germain : 2001-2003 FC Barcelona: 2003-2008 A.C Milan: 2008-2011 Flamengo: 2011-2012 Atletico Mineiro: 2012-2014 Qeretaro: 2014 [align=center]Osiągnięcia zespołowe: [/align] [align=center] [/align]FC Barcelona: -2004/2005 Mistrzostwo Hiszpanii,-2005 Superpuchar Hiszpanii,-2005/2006 Mistrzostwo Hiszpanii,-2005/2006 Puchar Ligi Mistrzów,-2006 Superpuchar Hiszpanii Flamengo: -2011 Campeonato Carioca Atletico Mineiro: -2013 Copa Libertadores [align=center]Osiągnięcia Indywidualne: [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align]-Najlepszy piłkarz La Liga 2003/2004 oraz 2004/2005 -Najlepszy piłkarz L igi Mistrzów 2005/2006 -Najlepszy napastnik Ligi Mistrzów 2004/2005 -Najlepszy południowo-amerykański piłkarz 2003/2004] -Król strzelców Pucharu Konfederacji 1999 -Najlepszy piłkarz Pucharu Konfederacji 1999 -Brązowa piłka Klubowych Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej 2006 -Obcokrajowiec roku La Liga 2004 oraz 2006 -Złota Piłka 2005 -Piłkarz roku FIFA 2004 oraz 2005 -Wicekról strzelców Ligi Mistrzów 2005/2006 -Golden Foot 2009 -Piłkarz dekady według World Soccer Magazine [align=center]Zdjęcia:[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ciekawostka: [/align] [align=center] [/align] [align=center]Do 1998 roku używał pseudonimu Ronaldo Gaucho, gdyż Ronaldinho był zajęty przez Ronalda Luisa de Limę. Gdy ten został Ronaldem, Ronaldinho Gaucho skrócił swój przydomek.[/align] [align=center]Newsy: [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Sport/Ronaldinho-zagra-z-Eto-o.-Dolaczy-do-tureckiego-Antalyaspor-00007692[/align] [align=center] [/align] [align=center]http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/inne-ligi/ronaldinho-juz-oficjalnie-pozegnal-sie-z-meksykiem/j70r4w[/align] [align=center] [/align] [align=center]http://sport.se.pl/pilka-nozna/prezes-antalyasporu-oszalal-kupil-etoo-rozmawia-z-ronaldinho-a-chce-messiego_638330.html[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 5 Lipca 2015 #200609 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Artykuł ładny i rozbudowany. Ciebie już znam jakiś czas i osobiście myślę, że nie zawiedziesz. Osobiście jestem na tak. Poczekamy na więcej opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Lipca 2015 #2664 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Artykuł dobrze napisany, przejrzysty, miły dla oka, mogłeś tylko dodać coś troszkę więcej w biografii (ale to dla osób które lubią czytać). Redaktorów potrzebujemy, znamy Cię razem z i pewnie się dogadamy. Więc masz moje tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 5 Lipca 2015 Weteran MH #2657 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Wyimaginowany., czy to będzie tak wyglądało jak w amxx support? Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 5 Lipca 2015 Autor #2612 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 amxx support to taka lekka kpina. W wymaganiach obiecywane było wiele. Tak naprawdę to pisanie postow o amxx za które nikt nie jest wdzięczny nie jest fajne. Ta praca powinna polegać na pomocy opiekunom serwerów, h@, minimalny dostęp do ftp. Coś w rodzaju technicznego na forum. Jeżeli ktoś szuka czegoś dotyczącego amxx to pierwsza rzeczą, którą zrobi to wejście na amxx.pl. Praca redaktora to co innego. Ludzie zauważają twoja pracę i to daje Ci satysfakcję. Przepraszam, ze napisałem to w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 5 Lipca 2015 #2606 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Praca fajna i rozbudowana. Jestem na TAK. Ps. Czemu przepraszasz? Możesz w swoim podaniu się wypowiadać jeżeli nie jest to bezsensowna wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Lipca 2015 #2089 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 amxx support to taka lekka kpina. W wymaganiach obiecywane było wiele. Tak naprawdę to pisanie postow o amxx za które nikt nie jest wdzięczny nie jest fajne. Ta praca powinna polegać na pomocy opiekunom serwerów, h@, minimalny dostęp do ftp. Coś w rodzaju technicznego na forum. Jeżeli ktoś szuka czegoś dotyczącego amxx to pierwsza rzeczą, którą zrobi to wejście na amxx.pl. Praca redaktora to co innego. Ludzie zauważają twoja pracę i to daje Ci satysfakcję. Przepraszam, ze napisałem to w swoim podaniu. Skoro masz takie zdanie na temat AMXX Support, po co składałeś podanie? Dlaczego nie zrezygnowałeś z rangi? Jestem na nie. Jesteś naczelnym FP i na nim powinieneś się skupić. Tam twój wkład jest zerowy na ten moment. Od redaktorów FP wymagasz, a sam nic nie wnosisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 6 Lipca 2015 #2143 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 "Zamieszkali w willi z basenem. Basen ten, stał się nieszczęsnym miejscem tragedii. W owym basenie zawału serca doznał ojciec Ronaldinha. " No nie za ładnie to wygląda. Można było to napisać inaczej bez powtórzeń oraz poprawną składnia. Przeczytaj sobie to parę razy i zastanów się jak dla Ciebie to wygląda. Po tych zdaniach jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 6 Lipca 2015 #2134 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Jestem na TAK + Bardzo ładnie opisana recenzja + Wiek Powodzenia Ci życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 6 Lipca 2015 #6528 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Na TAK +Spoko napisane +WIek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 7 Lipca 2015 #1718 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Podanie zaakceptowane, lecz na okres próbny. Jeżeli przez 2 tygodnie (14 dni) wraz z redaktorami stwierdzimy, że nic nie wnosisz do redakcji to będziemy musieli się pożegnać. Good luck. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 7 Lipca 2015 #1719 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi