N(e)O Napisano 5 Lipca 2015 #2773 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Siema moj ban to jest poprostu żenada mianowicie : Dostałęm pierw bana za obraze spoko powiedzialem ze jest kamperem itd wszedłem po 5 minutach na serwer i rozmawiajac z graczem o niku GonzoProsto admin ktore przed chwila mnie zbanowal zaczol sie wtracac powiedzialem ze nie ma sie wtracac bo z nim nie rozmawiam a on ze mam sie uspokoic bo dostane perma powiedzialem prosze bardzo wal perma bedzie skarga i bedzie forum wiedz dsotalem perma teraz pisze ten teamat bo dla mnie to jest chore admin 1 dzien i takie cos odwala zrobice cos z tym Ahaa admin o niku KamO !!! zenada i tak jak napisalem w skardze prosze o zniesienie go z funkcji administratora jezeli chodzi wam o skladke to sam moge ja przekazac na wasz serwer ale on neich wylatuje to jest łamanie regulaminu !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 5 Lipca 2015 #2776 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Jakieś dowody? Mimo wszystko proszę admina KamO do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Lipca 2015 #2777 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Temat prowadzony w skardze, więc ten zamykam. http://multi-head.pl/topic/66738-skarga-na-admina-kamo/#entry348352 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Lipca 2015 #2670 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Lipca 2015 #2666 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi