N(e)O Napisano 5 Lipca 2015 #2767 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Data i godzina: 5.07.2015r. GODZINA około 19:15 Nick admina/gracza, który zawinił: KamO Dowody: dowody prosze bardzo mam co najmiej 2 graczy i jednego admina (Problem?!,GonzoProsto) Wiedz tak dostałem bana na 5 minut za obraze admina spoko to ujdzie , nastepnie wszedlem an serwer i wtracal sie mi w zdanie kiedy ja rozmawialem z innym graczem (GonzoProsto) powiedzialem ze ma sie nie odzywac i ze jego o zdanie nie pytam wiedz dziekuje za jego teksty a za to dostalem bana perma wiedz wiem ze nie mial pomwodow po 2 za takie cos nie mozna dawac perma prosze o usuniecie go z funkcji administratora !!! jeden dzien adminem a takie zeby robi ludzia ktorzy graja juz tutaj od poczatku zrobcie cos z tym !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Lipca 2015 #2770 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Może najpierw wzór uzupełnisz na skargę na admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2015 #2771 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Ok zgadzam się z tym że dostałeś perma ok może przesadziłem ale nie pozwolę abyś mnie wyzywał a co najważniejsze nie wyzywał mojej mamy. Bo jesteś widać jeszcze dzieckiem z tego względu gdyż sam wjeżdżałem na rodziny kolegów w wieku 15 lat (to chyba normalne) Jeżeli Admin prosi abyś zachował spokój to ile razy może powtarzać ? Powinno raz wystarczyć. Nie mam zamiaru wysłuchiwać tekstów że mam iść do mamy lub innych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N(e)O Napisano 5 Lipca 2015 Autor #2774 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 chwileczka czy wyzwałem twoja mame powiedzialem ze mozesz jedynie isc do mamusi a nie wtracac sie mi w zdanie pomysl co piszesz potem dodawaj post a za tego perma nieslusznego ktorego mi dales (złamales regulamin) postaram sie zeby ciebie usuneli z tego stanowiska nawet i 5 skladek na zecz serwera oplace ale dojde swego !!!! pierwszy dzien adminem i co ty soba reprezentujesz mowisz do mnie ze jestem dzieckiem wiesz ile ja mam lat ? nie!! to ci powiem dzieciaku mam 26 lat gram w csa 13 lat prawie 14 mam wiekrze doswiadczenie niz nie jeden a ty mi bedziesz kose dawal uwazaj!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2015 #2671 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Proszę Cię ochłoń. Moje zdanie znasz jeżeli nie zapraszam odpowiedź wyżej nie chce się denerwować I przestań walić tekstami z "gimbazy" bo naprawdę źle to wygląda. Ps. Proponujesz przekupstwo ? i co ty sobą reprezentujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2015 #2672 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 N(e)O powiedzial, ze mozesz isc sie poplakac do mamy ale nie obrazal twoich rodzicow. A co do bana to fest przegieles , moim zdaniem popieram N(e)O powinnes stracic admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N(e)O Napisano 5 Lipca 2015 Autor #2673 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 tekty w stylu "gimbaza" to wlasnie teksty takie ty reprezentujesz z toba juz nie rozmawiam dosc chyba juz dałeś dupy dzisiaj czekam na wypowiedzi innych tobie podziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2015 #2686 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Słuchaj jeżeli Ci to poprawi humor to ja mogę go stracić bo wiesz? Nie jestem takim nerdem abym grał po 10 godz dziennie A Podanie złożyłem bo byłem kiedyś admem ale odszedłem bez słowa. Czyli wiesz nie zależy mi A moim zdaniem powinieneś mnie przeprosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N(e)O Napisano 5 Lipca 2015 Autor #2790 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Co???????? ty chyba żartujesz ja mam ciebie przeprosić ? to teraz chyba znowu przegiłeś nie poczuwasz sie do winy ? nic a nic ? aha super bez komentażą masz sie wypowiedziec ub masterowi silverka nie trać czasu wyjaśnienia składaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2015 #2825 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Moim zdaniem KamO TY powinienes przeprosic N(e)O, a co do adma to nie mozesz a powinines stracic :sleepy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2015 #2779 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Twoja wypowiedź jest zbędna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Lipca 2015 #2781 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Jest zbędny spam. Zamykam i podsyłam temat górze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Lipca 2015 #68191 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Podsumowując: Czyli wiesz nie zależy mi Nie tak publicznie... KamiO Poproszę Cie abyś dodał mnie na steam lub zgłosił się na forum, wolę steam. Mamy do pogadania. Ciebie Neo proszę o przeprosiny Kamio, bana skróciłem do 24h, jeśli nie przeprosisz SZCZERZE to nie będę tak wyrozumiały. Temat uważam za zamknięty. Cenie sobie kulturę i również jestem ostry gdy widzę obrazę rodziców, ostrzeżenia nie przewiduję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Lipca 2015 #67962 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi