Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge" style="background:red;">ZAMKNIĘTY</span>Skarga na admina KamO

N(e)O

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: 5.07.2015r. GODZINA około 19:15

Nick admina/gracza, który zawinił:  KamO

Dowody: dowody  prosze  bardzo mam co najmiej 2 graczy i jednego admina  (Problem?!,GonzoProsto)

Wiedz tak dostałem bana na 5 minut za obraze admina spoko to ujdzie , nastepnie  wszedlem an serwer i wtracal sie mi w zdanie  kiedy ja rozmawialem z innym graczem (GonzoProsto) powiedzialem ze ma sie nie odzywac i ze jego o zdanie nie pytam wiedz dziekuje za  jego teksty a za to dostalem bana  perma wiedz wiem ze nie mial pomwodow po 2 za takie cos nie mozna dawac perma prosze o usuniecie go z funkcji administratora  !!! jeden dzien adminem a takie zeby robi ludzia ktorzy graja juz  tutaj od poczatku zrobcie cos z tym !!!!!

Gość Guest

Ok zgadzam się z tym że dostałeś perma ok może przesadziłem ale nie pozwolę abyś mnie wyzywał a co najważniejsze nie wyzywał mojej mamy.

Bo jesteś widać jeszcze dzieckiem z tego względu gdyż sam wjeżdżałem na rodziny kolegów w wieku 15 lat (to chyba normalne) Jeżeli Admin prosi abyś zachował spokój to ile razy może powtarzać ? Powinno raz wystarczyć. Nie mam zamiaru wysłuchiwać tekstów że mam iść do mamy lub innych...

chwileczka czy wyzwałem twoja mame powiedzialem ze mozesz jedynie isc do mamusi a nie wtracac sie mi w zdanie  pomysl co piszesz  potem dodawaj post a za tego perma  nieslusznego   ktorego mi dales  (złamales regulamin)  postaram sie zeby ciebie usuneli z tego stanowiska nawet i  5 skladek na zecz serwera oplace ale dojde swego !!!! pierwszy dzien adminem i co ty soba reprezentujesz   mowisz do mnie ze jestem dzieckiem wiesz ile ja mam lat ? nie!! to ci powiem dzieciaku mam 26 lat gram w csa 13  lat prawie 14  mam  wiekrze doswiadczenie niz nie jeden  a ty mi bedziesz kose  dawal uwazaj!!!

Gość Guest

Proszę Cię ochłoń. Moje zdanie znasz jeżeli nie zapraszam odpowiedź wyżej nie chce się denerwować ;) I przestań walić tekstami z "gimbazy" bo naprawdę źle to wygląda. Ps. Proponujesz przekupstwo ? i co ty sobą reprezentujesz?

Gość Guest

N(e)O powiedzial, ze mozesz isc sie poplakac do mamy ale nie obrazal twoich rodzicow.

A co do bana to fest przegieles , moim zdaniem popieram N(e)O powinnes stracic admina.

tekty w stylu "gimbaza"  to wlasnie teksty takie ty reprezentujesz  z toba juz nie rozmawiam dosc  chyba juz  dałeś  dupy dzisiaj  czekam na wypowiedzi  innych  tobie podziekuje

Gość Guest

Słuchaj jeżeli Ci to poprawi humor to ja mogę go stracić bo wiesz? Nie jestem takim nerdem abym grał po 10 godz dziennie :) A Podanie złożyłem bo byłem kiedyś admem ale odszedłem bez słowa. Czyli wiesz nie zależy mi :) A moim zdaniem powinieneś mnie przeprosić.

Co???????? ty chyba żartujesz ja mam ciebie  przeprosić  ? to teraz chyba znowu przegiłeś  nie poczuwasz sie do winy ? nic a nic ?  aha super  bez komentażą  masz sie wypowiedziec  ub masterowi silverka nie trać czasu wyjaśnienia składaj

Podsumowując:  

Czyli wiesz nie zależy mi :)

Nie tak publicznie... 

KamiO Poproszę Cie abyś dodał mnie na steam lub zgłosił się na forum, wolę steam. Mamy do pogadania. Ciebie Neo proszę o przeprosiny Kamio, bana skróciłem do 24h, jeśli nie przeprosisz SZCZERZE to nie będę tak wyrozumiały.  

Temat uważam za zamknięty. Cenie sobie kulturę i również jestem ostry gdy widzę obrazę rodziców, ostrzeżenia nie przewiduję. 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...