Destero. Napisano 5 Lipca 2015 #2751 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Witajcie Nazywam się Rafał, mam 18 lat i mieszkam w małej miejscowości Chełmży niedaleko Torunia Chodzę do 2 klasy zawodowej, teoretycznie i praktycznie to już 3 w profilu kucharza Interesuje się głównie Sportem oraz Motoryzacją. W sporcie to głównie piłka nożna oraz tenis stołowy. Od jakiegoś czasu zajmuje się graiką, lecz jakoś nie mam chęci do nauki robienia coraz lepszych prac, a są na prawdę tragiczne ( taki mój avatar ) W cs'a gram ok 5 lat z przerwami. Gram na serwerach typu OnlyDD2 lub też AIM/AWP Dlatego też gram tutaj na Only DD2 + DM Zpraszam do gry :* Mam zamiar zgłaszać jak do tej pory niechcianych gości z dopalaczami Mam nadzieję, że się wszyscy zaprzyjaźnimy Pozdrawiam Destero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Lipca 2015 #2758 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Reklama naszej sieci" do "Przywitaj się!". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HooD Napisano 5 Lipca 2015 #2783 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 No witaj Rafale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KirG Napisano 5 Lipca 2015 #37796 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 5 Lipca 2015 #60117 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi