Kreatywny Napisano 5 Lipca 2015 #2727 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Nick: Kreatywny Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):Bardzo dobre,miałem admina na kilku serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Często gram na serwerze i chciałbym pomóc ogarniać serwera. Czasami nie ma Admina i na serwerze gracze robią co chcą (Miny w drzwiach , skanują przed 7 sec , a czasem czitują). Myślę że jestem lubiany przez większość graczy i myślę, że będę się dobrze spełniał w roli admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3 godzinki. A czasem więcej . Kontakt:Steam/Forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Kreatywny/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2015 #2734 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Jestem na tak +wiek +steam +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 5 Lipca 2015 #2784 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Dlugo tu grasz z przerwami miales kilka bledow ale przez ten czas napewno je ogarneles jak najbardziej na tak mozna ci dac szanse jak co nie kotrym bo niektorym tu bym adma nie dal ale to juz inna kwestia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 5 Lipca 2015 #2780 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Jestem jak najbardziej na Tak często dostępny na serwie a ostatnio dużo się tam dzieje wiec pomoc się przyda powodzenia p.s.Wbij do nas tez na tsa poznamy cie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 5 Lipca 2015 #42809 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Na TAK + Często na serwie + Wiek + Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 6 Lipca 2015 #2083 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Też jestem jak najbardziej na tak, ponieważ osoba godna zaufania, miłą , i dobrze wywiązująca się ze swoich obowiązków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 6 Lipca 2015 #2086 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Tak Aktywny Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 6 Lipca 2015 #2106 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Jestem na TAK +aktywny +steam +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Lipca 2015 #82397 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi