Kreatywny Napisano 5 Lipca 2015 #2727 Napisano 5 Lipca 2015 Nick: Kreatywny Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):Bardzo dobre,miałem admina na kilku serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Często gram na serwerze i chciałbym pomóc ogarniać serwera. Czasami nie ma Admina i na serwerze gracze robią co chcą (Miny w drzwiach , skanują przed 7 sec , a czasem czitują). Myślę że jestem lubiany przez większość graczy i myślę, że będę się dobrze spełniał w roli admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3 godzinki. A czasem więcej . Kontakt:Steam/Forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Kreatywny/80.72.40.110:27008/
FILO Napisano 5 Lipca 2015 #2784 Napisano 5 Lipca 2015 Dlugo tu grasz z przerwami miales kilka bledow ale przez ten czas napewno je ogarneles jak najbardziej na tak mozna ci dac szanse jak co nie kotrym bo niektorym tu bym adma nie dal ale to juz inna kwestia pozdrawiam
0mI Napisano 5 Lipca 2015 #2780 Napisano 5 Lipca 2015 Jestem jak najbardziej na Tak często dostępny na serwie a ostatnio dużo się tam dzieje wiec pomoc się przyda powodzenia p.s.Wbij do nas tez na tsa poznamy cie lepiej
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 6 Lipca 2015 #2083 Napisano 6 Lipca 2015 Też jestem jak najbardziej na tak, ponieważ osoba godna zaufania, miłą , i dobrze wywiązująca się ze swoich obowiązków.
FiGhT3r Napisano 6 Lipca 2015 #82397 Napisano 6 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
5 Lip
5
6 Lip
4
Najaktywniejsi w tym temacie