Gość Guest Napisano 5 Lipca 2015 #7887 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Nick: tylko pistolet ;p Godzina: 3:25 05.07.15 Mapa: de_nuke SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1058363215 ' IP : ' 87.204.223.245 ' [AMXBans] ======================================= [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 6 days , 23 hours , 55 minutes and 45 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : tylko pistolet [AMXBans] Reason : ' CheatMenu Detected ' [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1058363215 ' [AMXBans] Your IP : ' 87.204.223.245 ' [AMXBans] ======================================= Uzasadnienie: Za co ten ban? -.- wchodze z nudów na serwer skacze sobie po podeście od strony CT ide na resp TT skacze sobie i banik... za co? albo inaczej (po powód jest podany) czemu dostałem bana?................. Czekajcie może to przez to, że gram na CSportable wczoraj wieczorem ściągnołem bo miał mniejsze lagi i spadki fps'ów.... Link do pobrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 5 Lipca 2015 #3296 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Zostałeś zbanowany za niedozwolone skrypty, aliasy itp, jedyna opcja na UB teraz jest zrobienie 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2015 #3140 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Nie dziękuje -.- Zmiana IP zajmie mi 5 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Lipca 2015 #3142 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi