Gość Guest Napisano 4 Lipca 2015 #3107 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Nick: SZYBKI STRZAŁ Wiek:22 Doświadczenie (w byciu adminem): NIGDY Znajomość AMXX (W skali 1-10): 1 ALE PODŁAPIE. MYŚLE ŻE SZYBKO Staż w CS-sie: DUŻO TO OKOŁO 7 LAT Steam / NonSteam: STEAM (NICK: Niewinny a skazaany) Dlaczego Ty: Bo lubię was Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5 Kontakt: na priv forum multi-head.pl Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/ http://www.gametracker.com/player/SZYBKI%20STRZA%C5%81/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 4 Lipca 2015 #3319 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Jesteś aktywny, amxx szybko ogarniesz, ale moim zdaniem niczym szczególnym na serwerze się nie wyróżniasz, nie widzę, abyś coś zgłaszał na u@, daj się bardziej poznać na serwerze. Neutral EDIT: Chyba mnie nie zrozumiałeś, ja Cię widuję, tylko niczym specjalnym się nie wyróżniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2015 #3316 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 bywam często na serwerze to niewiem jak mozesz mnie nie widywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DedFacker Napisano 4 Lipca 2015 #3306 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Na NIE -To podanie napisane według mnie z d*py -22 lat ? aha twoja pisownia mnie dobija -Brak doświadczenia -Znajomość Amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 4 Lipca 2015 #3365 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Albo jesteś na serwerze cały dzień albo nie ma cię wogólę.Dodatkowo nie widzę abyś zgłaszał na u@ czy dał się bardziej poznać.Podanie napisane na odwal się jak dla mnie...spędziłeś nad tym chociaż 5minut?Niestety jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2015 #2581 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Hmm.. Grasz na serwerze calutki dzień, z malutkimi przerwami. Ale ja mam jeden problem, czy ty robisz sobie z nas żarty? Mi się wydaje, że to nie jest podanie, wszystko jest napisane na ,,odwal się". Wgl brak doświadczenia, no i jeszcze jedno nie wierze, że ty masz 22 lata, bo 8 latek ma lepsze orto od ciebie. Dziękuję, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 6 Lipca 2015 #2556 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Obecnie jestem na NIE -aktywność w kratkę -nie wyróżniasz się w gronie innych graczy -godzinki masz ale jakoś nie mieliśmy okazji lepiej Ciebie poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F.I.G.H.T.E.R. Napisano 6 Lipca 2015 #1646 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Jestem na NIE -nie zgłaszasz na u@ + ludzie cie znają -wchodzisz na serwer w kratke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MmB Napisano 6 Lipca 2015 #2371 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Na nie - Aktywność -Amx +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 6 Lipca 2015 #2275 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Również jestem na Nie. Twoja aktywność w kratkę i na serwerze za bardzo się nie wyróżniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Lipca 2015 #2092 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Myślę, że lepiej by bylo abyś częsciej pokazywał się na serwerze i przede wszystkim udzielał się aktywnie, żeby można było wywnioskować jakie jest Twoje zaangażowanie. Na chwilę obecną odrzucam podanie, ale to nic straconego. Jeżeli weźmiesz sobie do serca to co napisałam ja i osoby wyżej, to zapraszam za 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Lipca 2015 #2093 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi