Gość Guest Napisano 4 Lipca 2015 #3382 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Twój nick podczas gry:Unikalny Godzina, data zdarzenia:19:29 2015-07-04 Mapa:de_eldorado STEAM_ID / IP:2:0:81596041 Uzasadnienie: Prosze o UnBana gdyż dostałem bana za kulture 30min nie zauwazylem tego a jak chcialem wejsc w konsole zlagowało mi csa i wszedlem jeszcze raz w csa na serwer zeby zobaczyć za co bana dostalem i na ile ale wszedlem nie wiem czemu na serwer i dostelem pernamet. Poczym jeszcze raz wszedlem na serwer tez nie wiem czemu. Prosze o UnBana Ponoć mam zmienne ip nie chce wchodzić na serwer i wkurzac admina wiec prosze o skrócenie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 4 Lipca 2015 #3384 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 32 bany aktywne na Twoim ip chyba wystarczą co do braku ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 4 Lipca 2015 #3385 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi