Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_green">UB</span> Odwołanie NiTro -->

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Twój nick podczas gry: NiTro -->

Godzina, data zdarzenia: 3 lipca 2015 około godziny 18:40

Mapa:nie pamiętam 

STEAM_ID / IP:195.117.67.95

Uzasadnienie:

Dostałem bana na cod modzie 45k lvl za "cmd" a nie używałem komend jedyne co zrobiłem to ściągnąłem cs'a jakiś tydzień temu bo mi się cs go znudził i postanowiłem że czas wrócić do starych czasów i do cod modów więc znalazłem waszego cod moda i zacząłem grać. Gram około 3 dni i jedyne co zmieniałem to prędkość myszki i klawisze pod swoje a dostałem perma za cmd a nie wpisywałem żadnych komend Możesz to załatwić bo to dla mnie nie problem znaleśc inny serwer no ale chcialbym grać na tym. Prosiłbym też o jakieś przytoczenie tych komend i przy okazji komend które to zmieniaja bo nie chce wyłapywac banów za coś czego nie zrobiłem... Przy okazji wklejam wycinek z konsoli

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You are banned from this Server! 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : NiTro --> 
[AMXBans] Reason : ' cmd ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 2064632765 ' 
[AMXBans] Your IP : ' 195.117.67.95 ' 
[AMXBans] =======================================

Gość Guest

Ok rozumiem ale żeby głupia komenda,której nie wpisywałem była traktowana jak aim albo wh? Za komendę perm? No trochę nie sprawiedliwe. Poczekam na wypowiedź admina może to coś ta

Gość Guest

Ja nie używałem żadnych cmd... Nie cheatowałem nigdy a config miałem cały czas taki sam od tego momentu co ściągnąłem csa nic nie zmieniałem... Poza tym jak moge zostać przyłapany na czymś czego nie zrobiłem. Wybacz mi ale to jest trochę nie logiczne.

A poza tym skąd mogłem wiedzieć że mam jakieś komendy użyte? Zawsze grałem na podstawowym cs i nigdy nie zmieniałem w komendach jedyne co to klawisze i czułość myszki tak jak pisałem wyżej.

Co do kolegi niżej, JAKIEJ KOMENDY??? Ja nie znam żadnych komend na przyspieszanie gościu, nie wiem jakie są te komendy a poza tym jak bym je znał to bym nie używał bo nie lubię oszukiwać i chcę grać na równi z innymi i nie potrzebne mi są inne "Komendy" Bo i tak sądzę że dam sobie z innymi rade. Nie wpisywałem żadnych komend,nigdy nie cheatowałem i nie mam zamiaru używać cheatów i innych gówien bo nienawidze cheaterów i sam nie chce nim być.

Według mnie oraz innych graczy używałeś komendy, specjalnie patrzyłem na Ciebie 7 rund i na każdej rundzie za szybko mi biegałeś. Na u@ gracze pisali mi że jedziesz na "cmd" więc to sprawdziłem i według mnie używałeś tej komendy.

Niestety Nie :/ Zapomniałem włączyć nagrywanie :/ Zazwyczaj mam włączone nagrywanie cały czas jak jestem na serwerze, ale widocznie tutaj nie włączyłem :/

Przepraszam mój błąd :/

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

dostajeszub.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...