JNSRR Napisano 3 Lipca 2015 #5016 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Podczas wchodzenia do profilu i używania przycisku "edytuj profil". Wyrzuca nas do logowania, a jak się zaloguje to nic się nie dzieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 3 Lipca 2015 #4944 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 U mnie na każdej przeglądarce kazdym stylu jest wszystko dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 3 Lipca 2015 Autor #4946 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Pewnie coś jest zrąbane w uprawnienia mojej "rangi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 3 Lipca 2015 #2882 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 U mnie jest tak samo gdy wejdę w "Edytuj Profil" przerzuca mnie do Panelu Logowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 3 Lipca 2015 #4613 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Będzie wolne.. będzie piwo.. to i problem się naprawi.. cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Lipca 2015 #4616 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Będzie wolne.. będzie piwo.. to i problem się naprawi.. cierpliwości Haha dokładnie :] Trzeba by sprawdzić link, pewno coś w nim jest nie tak. Dodam, że forum powinno być zaktualizowane do wersji 3.4.8, bo ta jest dziurawa jak ser szwajcarski ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 3 Lipca 2015 #4552 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 "edytuj zdjecie"-w ten sposób edytujesz profil omijając ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 3 Lipca 2015 #4014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Będzie wolne.. będzie piwo.. to i problem się naprawi.. cierpliwości No to akurat już od dzis od 23 masz wolne, to będziesz miał co robić Piwo może Ci kupie, ale się jeszcze zastanowie ;d Najpierw musze się zebrać Nie bedzie mu sie chcialo isc po pracy:P Może jak mu kupie to coś fajnego dostane... Pomarzyć można ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 5 Lipca 2015 #2630 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Naprawione. Tym którym nie działa, zróbcie ctrl+f5 lub przeczyśćcie CCleanerem. U mnie działa na Deflection, Blown i Golden. Jeśli u kogoś nadal występuje błąd. Napiszcie do mnie lub modków o otwarcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 5 Lipca 2015 #2631 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi