cinekq1 Napisano 2 Lipca 2015 #5281 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Nick:Cinekq1 Twoj SteamID: STEAM_2:0:690810132 powod bana: za ab uzasadnienie: admin przyszedl na server nie wchodzil na forum wiec nie wie co sie dzieje z pewnym graczem i widzi aktywny ban i daje bana za ab prosba o ub ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 2 Lipca 2015 #5273 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Zapraszam admina BYOB do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masherrr Napisano 2 Lipca 2015 #4817 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Gracz ma racje, wszedłem na serwer nie przeglądająć uprzednio forum, bo zobaczyłem na gt, że nie ma aktywnych adminów. Ktoś napisał mi na u@, że Cinekq ma ab, sprawdziłem na amxbans szybko i fakt, było. Dałem bana i od razu zajrzałem na forum i wtedy przeczytałem co i jak. Przyznaje się do błędu, proszę o UB dla gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Lipca 2015 #3918 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Poszło UB, na przyszłość proszę admina o więcej rozwagi, albo lepsze sprawdzenie przy takich poczynaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Lipca 2015 #3841 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi