EvO Napisano 2 Lipca 2015 #5765 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 [align=center]Witam, chciałbym przedstawić nową serię, która ukazywać się będzie raz na jakiś czas jako urozmaicenie zwykłych wywiadów.[/align] [align=center]"Weszło z butami" pomysł zaczerpnięty z http://weszlo.com/tag/weszlo-z-butami/ .[/align] [align=center]Ten rodzaj wywiadu jest na zasadzie szybkie pytanie - szybka odpowiedź. W pewnym sensie luźna rozmowa.[/align] [align=center]Na pierwszy ogień na wcześniej przygotowany zestaw pytań odpowiada nasz administrator @555_dni.[/align] [align=center]Zapraszam do lektury.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Redaktor-biały[/align] [align=center]@555_dni -czerwony. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie są Twoje codzienne obowiązki? Praca, studia, treningi. Twoje pasje i zainteresowania? Pasja - piłka nożna. Zainteresowania - jest ich wiele. Jakie masz plany na wakacje? Praca i wypoczynek. Zdradź wszystkim skąd wzięła się "Studnia"? Pomidor. Posługujesz się językami obcymi? (jak tak to jakimi?) Komunikatywnie angielskim. Po pijaku wszystkimi. Korzystasz z portali społecznościowych? Korzystam. Oddawałeś głos w wyborach? Oczywiście. Posiadasz pojazd? (Jak tak to jaki?) Audi R8 i BMW M5 (pozdrowienia dla @Keymil~'a, on mi wysyłał tapety). Posiadasz tatuaż?(Jak tak to jaki?) W drodze. Ulubiony typ muzyki? Brak ulubionego. Jakiej stacji radiowej najchętniej słuchasz? Tej, na której piosenka mi odpowiada. A telewizyjnej? Nie oglądam TV, wyjątek mecze. Ulubiony serial? Breaking Bad, Walking Dead i Lost. W co grasz najchętniej? Nie mam gry, w którą gram najchętniej. Po prostu gram. Mało gram. Jaką książkę ostatnio przeczytałeś? Dzieci z Bullerbyn albo Mały Książe, nie pamiętam, dawno to było. Aaa, w międzyczasie Paula Mersona - Jak nie być profesjonalnym piłkarzem. Twój idol z dzieciństwa? Xavi Hernandez i Andy Roddick. Co najbardziej Cię motywuje? Wygrana. Wymienisz 3 cechy których najbardziej "nie trawisz" w innych? Dwulicowość, tchórzostwo i fałszywa skromność. Fałszywa skromność jest gorsza od pychy. Domówka, czy impreza w klubie? Z domówki na imprezę w klubie. Piwo czy wódka? Zestaw. Określisz się jak dużo pijesz? Nieregularnie w weekendy. Nie liczę jak piję. Ulubiony Polski klub? KKS Kalisz Ulubiony zagraniczny klub? Més que un club. Ulubiony zawodnik pod względem sportowym? Xavi Hernandez Ulubiony zawodnik pod względem wizerunkowym? Gerard Pique Jak długo jesteś na sieci? Po 516 dniach przestałem liczyć (pojawiłem się 39dnia, skończyłem 555)... Oceń naszą sieć w skali 0-10. Multi-Guwno, więc jestem zmuszony dać 0. Zaskakująca osoba z MH? Wielu potrafiło zaskakiwać pozytywnie i negatywnie. Największy jajcarz na sieci? Tych też nie brakuje, zwłaszcza na TS3. Najgłupszy użytkownik? Ciężko wybrać tego wyjątkowego. Z kim z MG poszedłbyś, bądź wysłałbyś na: Podryw? z Futerałem. Piwo? - Wódkę? - @Consecuente MMA? (Oczywiście razem na ring ) - @Chudy Dlaczego ja? - @Bad ek` Do zakonu? @Zielonaa. jest ponoć zakonnicą. Kuba Wojewódzki show? - @Joe Milionerów? - @mydlak Must Be The Music? - @Manour[/align] [align=center] Dobrnęliśmy do końca, wielkie dzięki za odpowiedzi na wszystkie pytania. Szkoda. Łapa. [/align] [align=center] [/align] *Zapraszam do oceny. **Jeżeli macie jakieś sugestie dotyczące tej czy innych serii zapraszam na pw, bądź w komentarzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 2 Lipca 2015 #5718 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Fajnie to wymyśliłeś, bardzo dobry pomysł, + za pracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 2 Lipca 2015 #5720 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Must Be The Music - Manour hahahahahah leże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 2 Lipca 2015 #5724 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 1. Moje codzienne obowiązki to granie w cs'a 2.Moją pasją jest tenis stołowy a zainteresowania cs 3.Moje plany na wakacje to się nie nudzić 4.Studnia nie wiem ... 5.Nie używam i nie znam języków obcych 6.Korzystam z portali społecznościowych 7.nie 8.Tak Skuter,kłada,rower,rolki 9.Nie posiadam 10.Ulubiony typ hmm RAP!. 11.Stacja radiowa ESKA 12.Telewizyjna żadko oglądam częściej na kompie ulubionego programu tam nie mam 13.Ulubiony serial w sumie to nie serial tylko anime - Naruto 14.Najchętniej gram w cs'a 15.Przeczytałem Harry potter i zakon feniksa 16.idol z dzieciństwa nwm kubuś puchatek ? 17.Najbardziej motywuje mnie pochwała 18.Cechy których nie trawie to Fałszywość, dokuczliwość i arogancja. 19.Najczęściej z domówki na impreze 20.Wódka i piwo czasem whysky. 21.Zależy ale najczęściej w weekendy. 22.Polski klub - Błękitni Stargard 23.Ulubiony klub za graniczny FCB. 24.Ulubiony zawodnik pod względem sportowym Andrzej grubba. 25.ulubiony zawodnik pod względem wizerunkowym messi. 26.chyba 2 mies ponad czy tam 3 . 27. daje 10/10 28.a to różnie 29.Ten kto zrobił te pytania . 30.Madara . 31.z Strajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 2 Lipca 2015 #5725 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 No dalej odpowiadać na pytania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 2 Lipca 2015 #5697 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 "Chcesz na mate? Pchasz się w gips, za bardzo się rozpędziłeś, uwierz mi przejadę się tą Twoją wieś" 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Lipca 2015 #5698 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Zestaw 8) oczywiście + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 2 Lipca 2015 #5567 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Kozaczek. Dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Lipca 2015 #5606 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Wywiad bardzo fajny na wysokim poziomie.. Gratulację . Czekam na więcej z twojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 2 Lipca 2015 #5607 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Fajne fajne fajne fajny pomysl dawaj wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Lipca 2015 #5683 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Dobra robota :good: Stajenka też się spisała xdd :spiteful: :spiteful: :spiteful: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 2 Lipca 2015 #4789 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Bardzo fajnie Ci poszło Super pomysł i wybrałeś idealną osobę do tego bo Nciak jest ciekawą personą ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 2 Lipca 2015 #5526 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Tylko nieliczni znają skąd wzięła się studnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 2 Lipca 2015 #5474 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Tylko nieliczni znają skąd wzięła się studnia też mi tajemnica, skąd? Kiedy ta wódeczka? Się doczekać nie mogę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 2 Lipca 2015 #3842 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Im więcej się dzieje w redakcji tym lepiej. Każda kolejna, ciekawa inicjatywa na plus. Pomysł i wykonanie całkiem spoko. Oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 2 Lipca 2015 #3843 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 piwo i strajki gorzej być nie mogło nie ma to jak z grubymi pić bardzo fajne leci plus ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 2 Lipca 2015 #3849 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 @EvO trzyma poziom aby więcej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Lipca 2015 #3850 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Tak jak EvO wspominałem, wyciskaj z tych pogawędek jak najwięcej, na pewno będzie ciekawie. Początek nudny jak :mg:, ale z czasem już typowe "weszło z butami". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Lipca 2015 Autor #2390 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 @555_dni wiadomo, przy następnej okazji prowadzenia rozmowy z kimś prócz wcześniej przygotowanych pytań na pewno skorzystam z paru spontanicznych, które według mnie wzbogacą trochę tą wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 3 Lipca 2015 #5015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 dobry wywiad, leci +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'InFamous Napisano 3 Lipca 2015 #4628 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 fajny wywiad, leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 8 Lipca 2015 #263699 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Hahah Mati idziemy do zakonu? Wolałabym na wódkę, ale jak wolisz;x Bardzo fajny pomysł na to mieliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi