###JaMeS### Napisano 20 Marca 2016 #414089 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Cześć mam problem z adminem Agatka.pO.MM Chciałbym zgłosić na niego/na nią skargę powodu AB Admin ten dał mi bez powodu ab dlaczego bo mialem dobre stary zabiłem go kilka razy i on powiedział że mam AB mam dywizje taką "mistrzowski obrońca 1 " dlatego Składam na niego ta skargę i chciałbym żeby ta osoba poniosła konsekwencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKielon Napisano 20 Marca 2016 #414108 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Piszesz w złym dziale, niech ktoś z góry przeniesie temat do odpowiedniej części forum. Zdaje mi się, że chodzi o "Odwołanie od bana", a więc dostosuj się także do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 20 Marca 2016 #414110 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 20 Marca 2016 #414111 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Ktoś 3 dni temu wbił na nicku podobnym do Twojego, i dostał bana za no recoil. Macie różne sidy, adminka źle sprawdziła, lub w ogóle. Wracaj do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 20 Marca 2016 #414112 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 20 Marca 2016 #414113 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Adminka @"Agatka pO. MM" proszona o wypowiedź. Nie widzę podstaw do banu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi