Pablito :D Napisano 1 Lipca 2015 #5917 Udost臋pnij Napisano 1 Lipca 2015 Nick: Pablito Wiek: 19 Data rejestracji na forum: 23.03.2015 Czas sp臋dzony na forum: 8 dni i prawie 23h Do艣wiadczenie w ocenianiu: admina mam wi臋c chyba nie takie z艂e Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: nie By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: tak, za niedopatrzenie admina (podszywka (1)Pablito ) 聽opr贸cz tego to nie Dlaczego Ty?: chyba to samo co w poprzednim podanku :0 pomoc UBT. siedz臋 du偶o na forum wi臋c sprawdzi膰 ssy z innych serwer贸w czy doda膰 bana za aima to nie taki problem Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: to zale偶y od dnia, co kilka minut zerkam forum my艣l臋, 偶e z przynajmniej 2-3 h Dwumiesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie) prawie, my艣l臋, 偶e 2 dni to nie jest problem bo 3 lipca b臋d膮 r贸wno 2 miechy Co艣 od siebie: my艣l臋, 偶e nikt si臋 nei obrazi, jak wklej臋 z poprzedniego podania 聽 "mam na imi臋 Pawe艂, pochodz臋 z Wielkopolski a dok艂adniej z Kalisza. swoj膮 drog膮 takie troch臋 zadupie no ale c贸偶 poradzi膰. interesuj臋 si臋 komputerami, szeroko poj臋t膮 elektronik膮 w tym tworzenie wzmacniaczy audio聽 聽Lubi臋 je藕dzi膰 na rowerze i pr贸buj臋 si臋 nauczy膰 je藕dzi膰 na rolkach cho膰 艣rednio mi to idzie szczerze m贸wi膮c. je偶d偶臋 na nartach i trenuj臋 wspinaczk臋 艣cianow膮 i troch臋 buldering. " 聽 Pozdrawiam Pablito wasza morda 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lipca 2015 #5915 Udost臋pnij Napisano 1 Lipca 2015 Zestaw PW. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Lipca 2015 #5365 Udost臋pnij Napisano 2 Lipca 2015 聽 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci. 聽 聽 Pozdrawiamy, 聽 Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi