Pablito :D Napisano 1 Lipca 2015 #5917 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Nick: Pablito Wiek: 19 Data rejestracji na forum: 23.03.2015 Czas spędzony na forum: 8 dni i prawie 23h Doświadczenie w ocenianiu: admina mam więc chyba nie takie złe Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: nie Byłeś banowany na forum lub serwerze?: tak, za niedopatrzenie admina (podszywka (1)Pablito ) oprócz tego to nie Dlaczego Ty?: chyba to samo co w poprzednim podanku :0 pomoc UBT. siedzę dużo na forum więc sprawdzić ssy z innych serwerów czy dodać bana za aima to nie taki problem Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: to zależy od dnia, co kilka minut zerkam forum myślę, że z przynajmniej 2-3 h Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) prawie, myślę, że 2 dni to nie jest problem bo 3 lipca będą równo 2 miechy Coś od siebie: myślę, że nikt się nei obrazi, jak wkleję z poprzedniego podania "mam na imię Paweł, pochodzę z Wielkopolski a dokładniej z Kalisza. swoją drogą takie trochę zadupie no ale cóż poradzić. interesuję się komputerami, szeroko pojętą elektroniką w tym tworzenie wzmacniaczy audio Lubię jeździć na rowerze i próbuję się nauczyć jeździć na rolkach choć średnio mi to idzie szczerze mówiąc. jeżdżę na nartach i trenuję wspinaczkę ścianową i trochę buldering. " Pozdrawiam Pablito wasza morda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lipca 2015 #5915 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Zestaw PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Lipca 2015 #5365 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi