Toxi Napisano 1 Lipca 2015 #6349 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 [align=center]Witam[/align] [align=center]Piszę ten temat odnośnie stworzenia filmiku na podstawie linku który dam poniżej. Chcę żeby było dobrze zsynchronizowane a nie że tekst pojawia się 10s przed albo po wypowiedzeniu kwestii przez typa.[/align] [align=center]Chcę aby efekt był praktycznie taki sam jak u minejaszczur'a. Przykładowy filmik: . Ma być to tak praktycznie zrobione jak u niego. Nie ma to być zrobione na odpierdziel bo takiego po prostu nie wybiorę. Co ja oferuję, kupię VIP'a aż na okres [/align] [align=center]3 miesięcy (mogę kupić zamiennie klasę na CoD'a)[/align] [align=center]Widzę np. po fragmovie które są tu publikowane że są ludzie którzy znają się na rzeczy więc nie martwię się o efekty .[/align] [align=center]Mogą być tam wstawki tego typu: tak jak tutaj np: [/align] [align=center]Wybiorę które najlepiej mi pasuje. [/align] [align=center]Link :http://www61.zippyshare.com/v/paLW3Ef1/file.html[/align] PS. Proszę nie zamykać tematu @edit Strajki ,dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Lipca 2015 #5704 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Z tego co wiem filmikami u nas na forum zajmował się kiedyś @Freezu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 1 Lipca 2015 #6221 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Zajmuję się filmikami ale premka na codmodzie mnie nie interesuje, bo tam nie gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toxi Napisano 1 Lipca 2015 Autor #6086 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Zajmuję się filmikami ale premka na codmodzie mnie nie interesuje, bo tam nie gram. Mogę wszystko kupić, vipa na dd2, dd2/inf, jb vip/super/ultra bądź premki na cod (ale to Ciebie nie interesuje). Pisałem że VIP'a (nie na tylko CoD'a) a jakby ktoś nie chciał to mogłem również premke na cod'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 1 Lipca 2015 #6094 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Nie interesuje mnie nic z tego, bo nie gram w 1.6. Jak Ci pasuje to mogę zrobić film za psc 30 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toxi Napisano 3 Lipca 2015 Autor #4017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Można zamknąć cl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Lipca 2015 #4206 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi