CODRamPamPam Napisano 1 Lipca 2015 #7049 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Nick cheat`era: Kita Godzina, data zdarzenia: 1 lipca 2015 godzina 9:00 Mapa: de_westwood Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): http://www98.zippyshare.com/v/TWwuNnwm/file.html STEAM_ID/IP cheat`era: STEAM_0:0:62585206 Uzasadnienie: Dość podejrzany styl gry jak dla mnie dlatego nagrałem demko i proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 1 Lipca 2015 #6366 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 13:30 oraz 13:50 takie dwie akcje dziwne ale tak to ogólnie demko czyste oraz za krótkie aby zbanować nagraj dłuższe wtedy można lepiej ocenić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 1 Lipca 2015 #6375 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Jak dla mnie radar na codzie, po modelach nie jeździ. Mniej więcej wie gdzie jest gracz, ale tak jak piszę radar. Czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lipca 2015 #7482 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Czekamy na coś konkretniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lipca 2015 #7483 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi