jestem slaby i chuj. Napisano 30 Czerwca 2015 #3879 Udost臋pnij Napisano 30 Czerwca 2015 Kryteria: 聽 - minimum 100 sensownych post贸w na forum, + - uko艅czony 16 rok 偶ycia, + - minimum, uko艅czony miesi膮c z dzia艂alno艣ci膮 na sieci, + - bieg艂e pos艂ugiwanie si臋 ortografi膮, stylistyk膮, gramatyk膮 j. polskiego, + - konstruktywne i zwi臋z艂e budowanie zda艅 wedle zasad stylistyki, + - aktywny, minimum 2 godziny dziennie na forum, + - posiadanie komunikatora Gadu-Gadu/Steam, + 聽 Wz贸r podania: 聽 Imi臋: Tomek Wiek: 19 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: T4yFa | Multi-Head.pl/50687600 Sta偶 na forum: ponad 3 miesi膮ce. Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Mam do艣wiadczenie, jest ono ca艂kiem spore. Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl: Recenzent. Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 7, mo偶e 7,5. Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: S膮 wakacje, wi臋c bez problemu 3, ewentualnie 4 godzinki s膮 progiem minimalnym. Poza tym jestem praktycznie ca艂y czas dost臋pny na telefonie, wi臋c nie b臋dzie problemu, je艣li chodzi o kontakt. Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie): Pozwoli艂em sobie napisa膰 przyk艂adow膮 recenzj臋, a nie wywiad, poniewa偶 wydaje mi si臋, 偶e po prostu jestem w tym lepszy i tutaj szukam swej szansy. 聽 聽 聽 Postanowi艂em napisa膰 recenzj臋 filmu, kt贸ry jest jednym z o艣miu (ostatnia cz臋艣膰 podzielona na dwa filmy) przyg贸d o Harry'm Potterze.聽 聽 Na celownik bior臋 dzi艣 cz臋艣膰 pierwsz膮, a mianowicie: 聽 [align=center]Harry Potter and the Philosopher's Stone (Harry Potter i Kamie艅 Filozoficzny)[/align] 聽 Akcja owego filmu rozgrywa si臋 w Wielkiej Brytanii. Pewnej ciemnej, zimnej nocy, pod drzwi rodziny Dursley'贸w, Albus Dumbledore, wraz z Minewr膮 McGonnagal i Rubeus'em Hagrid'em, podrzuci艂 niemowl臋, kt贸re zosta艂o osierocone. Jego rodzice zostali zg艂adzeni przez wielkiego czarnoksi臋偶nika, Lord'a Voldemorta, kt贸ry zosta艂 pokonany. Harry'emu po tym spotkaniu zosta艂a blizna na czole w kszta艂cie b艂yskawicy, kt贸ra ju偶 zawsze b臋dzie dawa艂a o sobie zna膰. Pokona艂 go nie kto inny, jak Harry Potter, od kt贸rego rykoszetem odbi艂o si臋 zab贸jcze zakl臋cie (Avada Kedavra) i ugodzi艂o z艂ego czarodzieja. Dyrektor Hogwartu nie mia艂 innego wyboru, jak zostawi膰 Harry'ego w r臋kach tych mugoli. Przez kolejne 10 lat, Harry musia艂 znosi膰 upokorzenia ze strony rodziny Dursley'贸w - ciotki Petuni, wuja Vernona i kuzyna Dudley'a. Wszyscy cz艂onkowie rodziny gardzili nim i traktowali jak s艂u偶膮cego. Zmieni艂o si臋 to w momencie, gdy do domu, w kt贸rym przebywa艂 Harry, zacz臋艂y nap艂ywa膰 listy ze szko艂y Magii i Czarodziejstwa - Hogwartu. Vernon Dursley, z racji bezsilno艣ci, postanowi艂 przeprowadzi膰 si臋 na wysp臋. My艣la艂, 偶e tym sposobem ucieknie od problem贸w, lecz tam odnalaz艂 go gajowy Hogwartu - Rubeus Hagrid, kt贸ry 10 lat temu dostarczy艂 15-miesi臋cznego Harry'ego na Privet Drive 4. Ch艂opiec bez zawahania przysta艂 na propozycj臋 p贸艂-olbrzyma i wyruszy艂 z nim w podr贸偶 do najbardziej znanej szko艂y dla czarodziej贸w. Harry'emu pozosta艂o jedynie zaopatrzy膰 si臋 w r贸偶d偶k臋, futrzaka i reszt臋 niezb臋dnych rzeczy na ulicy Pok膮tnej. Ostatni niezb臋dny krok to udanie si臋 na peron 9 i聽3/4, a nast臋pnie do poci膮gu, za pomoc膮 kt贸rego dotrze do Hogsmeade - stacji po艂o偶onej niedaleko Hogwartu. W czasie podr贸偶y Harry pozna przyjaci贸艂, kt贸rzy b臋d膮 przy nim na dobre i na z艂e. Ju偶 podczas pierwszego roku w szkole Harry i sp贸艂ka wpadnie na trop pewnej intrygi, w kt贸rej g艂贸wn膮 rol臋 odgrywa b臋dzie Severus Snape - nauczyciel eliksir贸w. Ma on chrapk臋 na Kamie艅 Filozoficzny. Przedmiot ten jest niezb臋dny do stworzenia eliksiru, kt贸ry przed艂u偶a 偶ycie. Czy Harry Potter pozwoli, by podejrzany nauczyciel uzyska艂 to, co chce i pom贸g艂 Temu, Kt贸rego Imienia Nie Wolno Wymawia膰 w 聽odrodzeniu? Przekonajcie si臋 sami! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 1 Lipca 2015 #7057 Udost臋pnij Napisano 1 Lipca 2015 Z mojej strony neutral. 聽 聽 聽 "Jego rodzice zostali zg艂adzeni przez wielkiego czarnoksi臋偶nika, Lord'a Voldemorta, kt贸ry zosta艂 pokonany. Harry'emu po tym spotkaniu zosta艂a blizna na czole w kszta艂cie b艂yskawicy, kt贸ra ju偶 zawsze b臋dzie dawa艂a o sobie zna膰. Pokona艂 go nie kto inny, jak Harry Potter, od kt贸rego rykoszetem odbi艂o si臋 zab贸jcze zakl臋cie (Avada Kedavra) i ugodzi艂o z艂ego czarodzieja. Dyrektor Hogwartu nie mia艂 innego wyboru, jak zostawi膰 Harry'ego w r臋kach tych mugoli. Przez kolejne 10 lat, Harry musia艂 znosi膰 upokorzenia ze strony rodziny Dursley'贸w - ciotki Petuni, wuja Vernona i kuzyna Dudley'a." 聽 聽 聽 Troch臋 mi si臋 nie zgadza. Ale pami臋膰 mo偶e mnie myli膰 od siarki. Je艣li si臋 myl臋 to plus, a je艣li ty si臋 mylisz to minus 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 1 Lipca 2015 Autor #7058 Udost臋pnij Napisano 1 Lipca 2015 Zakl臋cie odbi艂o si臋 od matki/przedmiotu/Harry'ego lub po prostu go trafi艂o, jest kilka wersji, a jak mniemam, to w艂a艣nie to Ci si臋 nie zgadza? 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 1 Lipca 2015 #7015 Udost臋pnij Napisano 1 Lipca 2015 No.. raczej mi si臋 nie zgadza, poniewa偶 by艂 w takim wieku i偶 nie m贸g艂 nawet na g贸wno powiedzie膰 papu. A co dopiero jakie艣 zakl臋cie wypowiedzie膰.. Matka pu艣ci艂a na niego jakie艣 mambodzamo i co艣 tam si臋 zaczarowa艂o. Voldemort chcia艂 waln膮膰 headhosta harremu a dosta艂 rykoszetem. Taka wersja mi co艣 艣wita, ale r贸偶ni si臋 od twojej 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 1 Lipca 2015 Autor #7102 Udost臋pnij Napisano 1 Lipca 2015 Voldemort strzeli艂 Avad膮 Kedavr膮, ale matka Harry'ego zas艂oni艂a go w艂asnym cia艂em, zakl臋cie odbi艂o si臋 od Harry'ego (st膮d pami膮tka po spotkaniu - blizna w kszta艂cie b艂yskawicy) i trafi艂o w samego Voldemort'a, gdy偶 by艂 on najbli偶sz膮 偶yj膮c膮 istot膮. Dlatego te偶 Harry b臋dzie miewa艂 takie schizy - bo ma w sobie cz膮stk臋 Lordzia, a w przysz艂o艣ci odkryje, 偶e jest on jednym z horkruks贸w.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Lipca 2015 #6533 Udost臋pnij Napisano 1 Lipca 2015 Powiem tak nie zauwa偶y艂em wi臋kszych b艂臋d贸w. Na pewno jest jeden stylistyczny na samym pocz膮tku. 聽 聽 聽 聽 [align=center]聽[/align] 聽 Akcja owego filmu rozgrywa si臋 w Wielkiej Brytanii. Pewnej ciemnej, zimnej nocy, pod drzwi rodziny Dursley'贸w, Albus Dumbledore, wraz z Minewr膮 McGonnagal i Rubeus'em Hagrid'em, podrzuci艂 niemowl臋, kt贸re zosta艂o osierocone. Jego rodzice zostali zg艂adzeni przez wielkiego czarnoksi臋偶nika, Lord'a Voldemorta, kt贸ry zosta艂 pokonany. Harry'emu po tym spotkaniu zosta艂a blizna na czole w kszta艂cie b艂yskawicy, kt贸ra ju偶 zawsze b臋dzie dawa艂a o sobie zna膰. 聽 聽 聽Napisa艂e艣 najpierw o niemowl臋ciu nie okre艣laj膮c jego imienia, p贸藕niej jak wida膰 od razu zacz膮艂e艣 zdanie od Harry'emu, wiadomo chyba ka偶dy z nas wie o co chodzi w tym filmie, a raczej ksi膮偶ce, ale lepiej by to wygl膮da艂o jakby艣 troszeczk臋 inaczej to sformu艂owa艂. 聽 聽 聽 Mimo wszystko recenzja ciekawa, zawiera艂a potrzebne w膮tki, Ty wymagania spe艂niasz, masz do艣wiadczenie, redaktor贸w tylko 2-ch. 聽 Przyda艂by si臋 kto艣 kto zasili nasze szeregi. 聽 Mam tylko nadziej臋, 偶e od czasu do czasu jaki艣 wywiadzik by si臋 pokaza艂. 聽 Masz moje TAK. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 1 Lipca 2015 Autor #6343 Udost臋pnij Napisano 1 Lipca 2015 Jasne, jak znajd臋 odpowiedni膮 osob臋, to bez problemu co艣 wrzuc臋. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
logi艣 Napisano 2 Lipca 2015 #5145 Udost臋pnij Napisano 2 Lipca 2015 Kryteria spe艂nione, znam go ju偶 d艂u偶szy czas, my艣l臋, 偶e poradzi sobie z t膮 rol膮, jest m艂ody, ambitny, takich ludzi nam potrzeba. Recenzj臋, kt贸r膮 napisa艂 dobrze si臋 czyta, jest jasna i przejrzysta. Potrzeba tu nowej 艣wie偶o艣ci, masz moje TAK Pozdrawiam. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 2 Lipca 2015 #5342 Udost臋pnij Napisano 2 Lipca 2015 Jest tylko 2 redaktor贸w trzeci przynajmniej na okres pr贸bny na pewno si臋 przyda jak najbardziej na tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 2 Lipca 2015 #2266 Udost臋pnij Napisano 2 Lipca 2015 Spe艂nia wymagania wi臋c my艣l臋, 偶e mo偶na da膰 mu szans臋.聽 聽 聽 聽 聽 聽 Powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 3 Lipca 2015 #4924 Udost臋pnij Napisano 3 Lipca 2015 Co do dyskusji o Harrym to Voldemort rzuci艂 najpierw zakl臋cie na matk臋 a potem dopiero na syna. Lily obroni艂a Harrego jak to opisali w ksi膮偶ce "pradawn膮 magi膮" dzi臋ki kt贸rej dosta艂 ochron臋 do uko艅czenia 17 roku 偶ycia je艣li uwa偶a艂 miejsce zamieszkania jako sw贸j dom , do kt贸rego zawsze mo偶e wr贸ci膰. (Mi臋dzy innymi dlatego Minister Magii interweniowa艂 gdy Harry uciek艂 w 3 cz臋艣ci czy te偶 w 7 cz臋艣ci dzie艅 ucieczki do bezpieczniejszej kryj贸wki odby艂 si臋 w艂a艣nie w dzie艅 jego 17 urodzin bo wtedy magia si臋 ko艅czy艂a ) 聽 聽 聽 Co do podania. 聽 聽 聽 Jestem na tak , wymagania spe艂niasz i zawsze przyda si臋 jaka艣 dodatkowa para r膮k w szeregach redakcji. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Lipca 2015 #4695 Udost臋pnij Napisano 3 Lipca 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi