Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2015 #7745 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Kupiłem jakaś godzinkę temu klasę premium (morderca), po wpisaniu hasła nadal nie mam uprawnień do tej klasy, proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 30 Czerwca 2015 #7697 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Wejdź w folderze cstrike w plik config.cfg i usuń linijkę ze swoim hasłem. Spróbuj wejść po tym na serwer. Jeżeli wejdziesz, to znaczy, że masz na inny nick premkę kupioną. Wtedy zgłoś się do któregoś z super adminów/555_dni z kodem na premkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2015 #7727 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Usunołem i nadal mogę wbić na server ale dzięki za pomoc ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 30 Czerwca 2015 #7644 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 To masz kupioną premkę na inny nick, niż ten na którym wchodzisz na serwer. Po prostu przypomnij sobie ten nick, albo tak jak napisałem wcześniej napisz do kogoś z góry z kodem, który dostałeś w sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 30 Czerwca 2015 #7663 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Podaj mi na pw swój nick na jakim grasz i hasło do premki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2015 #7709 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Miałem tu wcześniej admina oraz klasy premium i miałem je chyba na steam id więc może to mieć jakiś wpływ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 30 Czerwca 2015 #7690 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi