fRyT3k Napisano 30 Czerwca 2015 #7784 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Nick: fRyT3k Wiek: 29 Doświadczenie (w byciu adminem): 6 lat Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 12 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Dogaduje sie z graczami servera, gram dużo o różnych godzinach, aim wh widzę od razu. Miało mnie nie być przez wakacje ale jednak zostałem w kraju i chciałbym wrócić na stanowisko. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: minimum godzina, zazwyczaj ponad 5 Kontakt: steamcommunity.com/profiles/76561198003524053/ Link do GameTracker'a: http://www.gametrack...2.43.106:27027/ __________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciocia Krysia Napisano 30 Czerwca 2015 #7622 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Aktywność oraz kultura na serwerze na wysokim poziomie. Opanowany i spokojny, doświadczenie posiada ponieważ flagi na serwerze już miał. Ja nie widzę żadnych powodów aby tego admina miał znów nie dostać. Ode mnie wielkie tak. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 30 Czerwca 2015 #7581 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi