Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2015 #7983 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry: OLEJ OBRACA LASKI Godzina, data zdarzenia: 18:45 2015-06-28 Mapa: ZM_OJCIECSTEAMID / IP: Uzasadnienie: Witam otóż zacząłem grę na serwerze zm jakiś tydzień temu dzisiaj wchodzę i gram i dostaje bana powód aktywny ? Jak aktywny gram tydzień nie dostałem bana nigdy na perm dostałem za obraze adm na 3h i pojedyncze bany na 30 minut ale nigdy na perma nie dostalem. Ja się pytam za co mam bana ? aktywny jeszcze ? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : OLEJ OBRACA LASKI [AMXBans] Powod : ' Masz aktywnego bana ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 897638374 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 185.50.166.3 ' [AMXBans] ============ UBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB NIE BĘDĘ IP ZMIENIAŁ CZAICIE ? NA jestem głupi BANOWAŁ GOSCIU [RETIRED] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 30 Czerwca 2015 #7386 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Witam. Musisz zmienić to IP. Nie odbanujemy czitera. Kolejne tematy będą traktowane jako spam i nagradzane. http://multi-head.pl/topic/66191-aktywny/ link do poprzedniego tematu, w którym zostały wymienione opcje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 30 Czerwca 2015 #7387 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi