Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2015 #9408 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Nick: reTs Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Oj, było trochę tego, dość długi okres czasu admin najlepszego Diablo w Polsce wg. GT, jakieś 4 lata temu, admin CoD'a tez dość długo i admin na serwerach FFa Znajomość AMXX (W skali 1-10): Wystarczająca, żeby w pełni ogarnąć admina. Staż w CS-sie: 4 lata steam, 4 ns = 8 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Hmm. Jestem tu od niedawna, lecz admini mnie poznali, lecz nie wszyscy, a szkoda i wydaje mi sie ze Ci ktorzy nie poznali beda mieli najwiecej dopowiedzenia w sprawie mojego adma, no coz. Siedzę dość często na serwerze, zdarza się ze admina nie ma i trzeba ogarnąć serwer. Staram się nie wchodzić w jakieś konflikty z graczami, czasem wybuchne, ale to tylko kwestia zmiany bindu od mikrofonu Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: oj ostatnio bylo troche, 3-4-5h Kontakt: Steam : reTs Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/reTs/80.72.43.106:27022/ 30h się jeszcze poki co nie zaktualizowalo, ale powinno byc ok za jakies pare godzin _____________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 29 Czerwca 2015 #9403 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Nie poznałem cię za dobrze,ale jestem na tak aktywny bardzo co widać po gt zgłasza na u@ ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Czerwca 2015 #9385 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Jak najbardziej tak, dobry kandydat na to stanowisko. Zamieniłem z nim parę zdań ostatnio - komunikatywny. Godziny dobite - aktywny co widać po gt Zgłasza na u@ - potrafi rozróżnić czita od użytkownika Co tu dużo mówić ogarnięty, reszta wymagań również spełnione. Reasumując powtórzę się oczywiście tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 29 Czerwca 2015 #9322 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Ja także na tak: aktywny doświadczenie jako admin posiada zgłasza u@ Kolejna para rąk się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 29 Czerwca 2015 #7002 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Jestem na TAK aktywny zgłasza na u@ ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DedFacker Napisano 29 Czerwca 2015 #6619 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Jestem na TAK +Wiek +Doświadczenie +aktywny +Grasz po nocach (24/1 ) wtedy kiedy ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yebak Napisano 29 Czerwca 2015 #8176 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Jestem na Tak, - aktywny , bardzo, - zgłasza na u@, - doświadczenie ma, - ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 30 Czerwca 2015 #6041 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Też jestem na Tak - często udziela się na u@ - ma doświadczenie - duża aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sprand1 Napisano 30 Czerwca 2015 #253 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Jestem na TAK: -Ogarnięty -Doświadczenie -aktywny -Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Czerwca 2015 #7569 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi