yebak Napisano 28 Czerwca 2015 #4648 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Siemanko, chciałem wam zaproponować dodanie na serwerze opcji /rynek i monet , urozmaici to trochę gre, będzie można sprzedawać perki i się bez obaw wymieniać za monety można by również kupować wszystko to co do tej pory za $ a po wprowadzeniu tego kasę usunąć żeby zostały tylko monety. To jest luźna propozycja , czekam na wasze opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 28 Czerwca 2015 #4652 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Poprzez rynek można łatwo bugować perki m.in betonowe ciało. Wystarczy Sb zbindować /rynek i po wykorzystaniu perku wystawić go za pewną sumę i ponownie kupić. W ten sposób możemy bez obaw o deda latać po mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Czerwca 2015 #4677 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Mi osobiście nie bardzo podoba się ten pomysł, jest sklep i jeszcze rynek? Myślę, że nie trzeba tak urozmaicać. Czekam na wypowiedzi innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 28 Czerwca 2015 #4682 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Bez przeeesady, nie pakujmy tylu dodatków na raz. Mamy sklep - to powinno nam wystarczyć. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DedFacker Napisano 28 Czerwca 2015 #4683 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Nie ma potrzeby zaśmiecać serwer,osobiście grałem na serwerze gdzie było takie coś bez żadnych bugów,ale na tym serwerze nie trzeba tego dodawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 28 Czerwca 2015 #18098 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Jak dla mnie zbędne i mogłoby być więcej problemów niż pożytku.Przykładowo co mapke ktoś by latał z eliminatorem czy nabojami jeśli dobrze to rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 28 Czerwca 2015 #35399 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Jak dla mnie to fajna propozycja, ale większość jest na nie więc dalsze wypowiedzi są raczej zbędne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Czerwca 2015 #9789 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Szczerze rynek i monety często skutkują wieloma bugami i niedociągnięciami. Musiałoby być wszystko przerabiane i testowane, a to zajęło by mnóstwo czasu. Szczerze to nie widzę potrzeby wprowadzania tego (mimo, że kiedyś sam miałem podobny pomysł). Ja zostawiłbym wszystko z tym związane tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 28 Czerwca 2015 #16662 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Pomysł nawet fajny ale ciężko to ogarnąć żeby nie było bugów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Czerwca 2015 #9567 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Wiekszością głosów zdecydowano żeby nie wprowadzać tej propozycji na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Czerwca 2015 #9662 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi