papaSmurf Napisano 20 Marca 2016 #413921 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Nick:suchY1944 Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):Mam doświadczenie aczkolwiek dłuższy czas nie adminowałem.Potrafię rozróżnić zwykłego gracza, a osobę "czitującą". Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie: 11 lat. Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Gram dużo na serwerze, są momenty gdzie gra dużo czitów, a adminów nie ma. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-6h Kontakt:Steam, Fb Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/suchy/80.72.43.106:27027/ http://www.gametracker.com/player/SUCHY%20%3B%5D/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaSmurf Napisano 20 Marca 2016 Autor #414005 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 20 Marca 2016 #414011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 To podanie powinno zostać od razu odrzucone nie spełniasz wymogów , nikt Cię nie zna na serwie dopiero dziś po GT masz 1 dzień przegrany . Daj się poznać nadrpb godziny i pokaż ze 7 potrafisz wykonać bo tyle wymagają . Grube Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaSmurf Napisano 20 Marca 2016 Autor #414029 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Tak jak napisałem w podaniu, gt nie wczytuje mojego nicku "suchY", dlatego zmieniłem nick na suchY1944. Ogólnie grałem pod kilkoma nickami, ale na tym nicku na spokojnie miałem przegrane 100h. Osoby grające na serwerze mnie znają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PREDATOR KU*WA Napisano 20 Marca 2016 #414039 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Gamoniu to jest twój link do statystyk... http://www.gametracker.com/player/suchy/80.72.43.106:27027/ Ja jestem na TAK. Rozpoznawalny na serwerze, lubiany przez graczy, bezproblemowy. Warto dać szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busz Napisano 20 Marca 2016 #414068 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Jestem na tak gdyż adminów coraz mniej widać a cziterów coraz więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 20 Marca 2016 #414251 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Mam mieszane uczucia, co do Twojej osoby ponieważ znam Cię od niedawna - jak dla mnie trochę porywasz się z motyką na słońce. Adminów potrzeba, dlatego dam Ci naciągane TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapot :v Napisano 20 Marca 2016 #414287 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Jestem na nie, w ogole nie kojarze gracza, widać ze rozgarniety skoro nie potrafi poszukać swojego gt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 21 Marca 2016 #414321 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Z tego co widać po dwóch gt, grałeś w tym tygodniu 1h. Piszesz tutaj o częstej zmianie nicków, tylko problem jest w tym, że admin musi mieć jeden stały nick. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 21 Marca 2016 #414324 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Hihihihihi nie wiem, który z tych gejmtraków lepszy - wezmę pod uwagę oba, zsumuję je! no i rozwiązałem równanie, skrzętnie dodałem minuty w ostatnim tygodniu - rozpieszczasz Nie znam Ciebie, nie powiem tu nic o kulturze, zgłoszeniach... jednak gt mówi "nie" - masz spadek aktywności od kilku tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 21 Marca 2016 #414330 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Pograj trochę, daj się chociaż zauważyć na serwerze, aktywność obowiązkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 21 Marca 2016 #414331 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 21 Marca 2016 #408023 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Zapewniam , że Suchy jest aktywnym graczem co wyjaśniłam już z Czerwoniutkim ^^ Wczoraj sama się głowiłam dlaczego gdy wchodził na serwer to GT wyświetlało za każdym razem inny link do Jego profilu. Pewnie dlatego, że Suchych na serwerze u nas jest jak za przeproszeniem psów Burków i Azorów Dlatego też kazałam Mu dopisać coś do nicku aby bardziej się wyróżniał. W związku z tym zamykam podanko na 2 tyg aby udowodnił, że sporo czasu spędza na serwerze Otwieram ponownie i zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrzo90 Napisano 3 Kwietnia 2016 #419579 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Jestem na duże TAK. Często bywa na serwerze, ludzie go lubią. Ma mikrofon i dobrze gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rDk Napisano 3 Kwietnia 2016 #419599 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Jeśli chodzi o moją wypowiedź to mam mieszane zdanie z przewagą na NIE, dlatego też daje Nie. Powody : - Nie raz spotkałem się z tym żebyś nie wykonywał celów mapy, a to admin ma być przykładem. - Odnośnie bywania na serwerze z tym jest różnie najczęściej (czyli +- 80%) gry jesteś, gdy są admini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 3 Kwietnia 2016 #419699 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Podanie skromne, nie przekonujesz mnie dosłownie niczym od zamkniętego podania. - brak zgłoszeń u@, - grasz przeważnie, kiedy są admini na serwerze (rano brak jakiejkolwiek osoby, która może przyjść zbanować osoby łamiące regulamin) - nie wyróżniasz się wśród graczy, którzy pomagają w porządku serwera bezinteresownie Poza tym Twój wiek mnie nie przekonuje, ponieważ faworyzacje widać gołym okiem na dd2#1 a Ty będziesz kolejną osobą która zaliczy się do tej mieszanki. Admin musi być rozsądny, obiektywny oraz nie ulegać presji jaką wywołują gracze - a w Twoim przypadku zdecydowanie tak nie będzie. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaSmurf Napisano 3 Kwietnia 2016 Autor #419710 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Powiem tak: -brak zgłoszeń na u@? Hmmm dziwne... -moim zdaniem patrzycie na mój wiek, a jak mi wiadomo podanie mozna skladac w wieku 16 lat (czas zmienic ograniczenie wiekowe bo wprowadzacie ludzi w błąd) -Tylko w moim podaniu piszecie, ze gram wtedy kiedy grają admini, na innych nie patrzeliście, -Mała, chyba znasz mnie lepiej niż ja sam Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaSmurf Napisano 3 Kwietnia 2016 Autor #419718 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Zależy mi, ale jak czytam takie brednie to rece opadają. Szanuje każdą wypowiedź w moim podaniu, ale niektórzy dodają takie rzeczy tylko po to, aby znaleźć jakiś haczyk i ich wypowiedź była bardziej wiarygodna i kompletna. Dlatego też wiem, że nic nie wskuram, dlatego proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Kwietnia 2016 #419722 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Na prośbę autora zamykam. Wierzę, że w przyszłości, będziesz walczył o swoje i tak szybko nie odpuścisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Kwietnia 2016 #419723 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi