Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2015 #6759 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry: Imprezowicz [7]` Godzina, data zdarzenia: ok. 15, dzisiaj (tj. 27.06) Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: 91.218.209.237 Uzasadnienie: Witam. Dzisiaj o podanej godzinie szalał jakiś odpalony botek. Pisałem na u@ o zaistniałej sytuacji kilka razy, inni gracze również to czynili. W końcu napisałem bardziej dosadnie adminowi, aby zajął się adminowaniem, a on odpisał, czy mam jakiś z tym problem, że dopiero wszedł, a widziałem admina (Te) już od bodajże 5 rund na serwerze... Jakiś typ zaczął się do mnie rzucac (był wulgarny i wyzywał), swoje również mu odpisałem. Runda spokoju, po czym otrzymałem bana TYGODNIOWEGO za kulturę. Podejrzewam, że dzieciak z drugiej strony monitoru takowego bana nie otrzymał, a admin w tej sytuacji w porządku się nie zachował. W razie wątpliwości proszę sprawdzic loga. Proszę o UB, lub skrócenie bana oraz ukaranie drugiego typa oraz upomnienie admina. (Nie) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 #6752 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Zapraszam Admina Te o zapoznanie się z sprawą i przedstawienie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 27 Czerwca 2015 #6728 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Pan Te niestety dowodów nie przedstawi gdyż pokazał się dziś ze swojej najgorszej strony za co stracił range oraz zyskał bana na forum. Proszę o odbanowanie gracza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 #6719 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Dziękuje za informację. Ub poleciało . Na przyszłość staraj się zachować kulturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 #6721 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi