Qwerciak Napisano 26 Czerwca 2015 #11561 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Nick: FuRioN Wiek: 18 pyknie w sierpniu Doświadczenie (w byciu adminem): Dość duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: Będzie jakieś 4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram dość często, a bywa tak, że brak admina na serwerze i wtedy istnieje masakra Kontakt: GG 4960844 /// Steam : Qwerty Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dziennie gdzieś z 2,3 h o różnych porach dnia Istnieje pewien problem gdyż z Game Trackerem nie zapisuje mi się czas gry, a rank na serwerze i staty kasują się i często zaczynam od 0, próbowałem coś na to poradzić ale niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbi Napisano 26 Czerwca 2015 #55381 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Wszystko by było miodzio lecz nie podałeś linku GT a to jest bardzo ważne. Jeżeli GT ci nie nalicza to zmień nick, gdyż będzie to potrzebne do sprawdzania twojej aktywności w dziale adminowskim. Wiek oraz staż to na plus. Admini się przydadzą, daje ci Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsychoCiocia Napisano 26 Czerwca 2015 #11495 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Z linkiem do Gt dam tak - wiek jest -widuje cię na serwie często -pomagasz na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #11239 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DedFacker Napisano 26 Czerwca 2015 #11137 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jak dasz link do GT to dam TAK,narazie neutralny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qwerciak Napisano 26 Czerwca 2015 Autor #11051 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Spokojnie, zmieniłem nick w grze więc to się zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Czerwca 2015 #10921 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Spokojnie jak na wojnie Nie no dajmy mu admina... Odpało ostatnio kilku którzy tak się mieli starać... Trzeba wykorzystywać takich ludzi jak qwerty ;P Popieram i jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 26 Czerwca 2015 #10991 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Steam ID na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 26 Czerwca 2015 #10992 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 26 Czerwca 2015 #10993 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jestem na duże tak! Gracz widywany na serwerze, nigdy nie było z nim problemów, więc duże TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi