Gambit Napisano 26 Czerwca 2015 #11602 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Wiec tak, EnDoC daje mi kick na serwerze, za to ze mam aktywnego bana. ReasonKicker] ========================================== [ReasonKicker] Zostales wykopany przez admina [ReasonKicker] Powod: "aktywny" [ReasonKicker] ========================================== Kicked by Console: "aktywny" Kicked :"akt W tej chwili bylo ustalone z happy, że moge normalnie grac, poniewaz moj IP jest czysty. Są na serwerze gracze ktore tez dostali ban VAC, ale nadal graja, i maja range admina(wlasciwie na serwerze dd2/inf). Teraz jest sesja, mam chwile przerwy, i nie moge spokojnie pograc na MH. W koncu, powiedzcie adminam jak wyglada sytuacja. graczy nsk17, kali gimps czy kapsztad co także dostali bana na vac i grali © happy Jak oni graja, to dlaczego ja nie moge? Pozdro 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 26 Czerwca 2015 #11596 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Dodał Ci bana na nowo http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=52081 ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 26 Czerwca 2015 Autor #11547 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 To może powiedzcie mi o co chodzi? Bo mam tego juz dosyć, te gtorzy dostali ban vac, graja, a ja nie moge? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagla Napisano 26 Czerwca 2015 #11494 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Ty nie możesz grac bo już za dużo razy w ciula waliłeś z nami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 26 Czerwca 2015 #10915 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 U nas jesteś spalony Pożegnaj sie z każdym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 26 Czerwca 2015 #912 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Mówiłem że trzeba go pogonić z serwera, a wy mu ub zawsze dawaliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 #10766 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Niestety nie możesz dostać UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 #10753 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi