Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #11712 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Wzór: Twój nick podczas gry:Niezniszczaln[Y] Godzina, data zdarzenia:11:41 Mapa:DD2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie:Witam, chcialbym przedstawic sytuacje ktora dzis sie wydarzyla ,oturz Admin (Prawdopodobnie karany 95 ) nie przeczytal regulamin ... i za to powinien otrzymac jakas kare, Gram sb na Cod nie wyszla mi akcja (Ja jestem czlowiek nerwowy ) napisalem na say (Cytuje: Kurwa Japierdole ) ZA chwile otrzymalem bana 1 godzina ? Zaskoczony bylem troche To juz moja druga taka sytuacja prosze o nakazanie admina czytania regulaminu ,poniewaz straszny syf sie robi na serwie a ja nie mam czasu pisac ciagle skarg na adma ..... DZekuje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 26 Czerwca 2015 #11713 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Dostałeś bana za przeklinanie od admina =| KarAny95 |=, którego zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2015 #11714 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Tak . a w regulaminie pisze ze mozna przeklinac a ban na 1 godzine to za duzo , 30 min jezeli juz... , a Jezeli mozna przeklinac to przeklinam nie czapuje sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 26 Czerwca 2015 #11608 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 można przeklinać ale bez przesady, a w Twoim przypadku czasem przesadzasz i to nie jest pierwsza sytuacja odnośnie twojej kultury więc też nie wkręcaj, że napisałeś tylko to co podałeś jako cytat bo już ostatnio było tak samo, a przedstawione prze zemnie dowody ukazały prawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 26 Czerwca 2015 #11605 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jakiś dowód w postaci ss ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 #9705 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Brak zainteresowania. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 #9696 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi