Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 #12781 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Data i godzina: 18:20 Nick admina/gracza, który zawinił: nie mam pojęcia Dowody: http://ifotos.pl/zobacz/2015-06-2_wapaxrn.jpg http://www19.zippyshare.com/v/iI5OCXpX/file.html Świadkowie: Cały serwer Uzasadnienie: Na demku wszystko widać od 12:10 - UNKNOWN. Miałem jeszcze ponad 20 sekund, już się wracałem po pakę. Pragnę zauważyć, że kiedy już nas dwójka została, zaczął się ten notoryczny spam typu (cele!, paka!) etc.. Nie wiem co to za baran, ale chętnie się dowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 25 Czerwca 2015 #12964 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Przepraszam, że się wypowiem, lecz przypomnienia o pace na pewno były podawane przy ostatniej minucie rundy. Admin nie widzi tego, czy ty idziesz po pakę, ponieważ nie ma radaru. Jak pojawia się informacja od admina o cele to masz iść bezpośrednio po pakę a nie, że będziesz grał na fragi. Pozdrawiam. Poza tym skarga za kick.. Nie szkoda Ci czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 #13038 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Dla mnie ten gracz jest DOBRY dobrze ogarnia CS i nie jest zadnym cziterem patrze na niego dziennie i ciągle widzę dobrego gracza nagrywam go ale nic ciekawego nie widzę.. chlopak musi grac i grac grac grac !! gratulacje !! (Te) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolodziej Napisano 25 Czerwca 2015 #13043 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Nie muszę się tłumaczyć za kicka ale ok... Ewidentnie szukałeś fragów a nie paki. Nie chce mi się oglądać dema bo pamiętam tą sytuację. To co że zostałeś sam masz wykonywać cele jak wszyscy. Szukanie fragów = kick albo ban za niewykonywanie celów. Tyle ode mnie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 #13037 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 @Tushirek Oglądałeś w ogóle to demko, że takie głupoty piszesz? Paka leżała koło mnie, więc nie potrzeba do tego radaru. Spam zaczął się 1:07, kiedy już byłem w górnym trupie. Kicka dostałem 1:38. Nie uważasz, że ponad 20 sekund to jest wystarczająco dużo czasu żeby zaplantować pakę będąc w górnym trupie? Po drugie nie interesuje mnie informacja, żeby iść bezpośrednio do paki bo wtedy bym był totalnym idiotą. Owszem, że szkoda mi czasu, ale taki ktoś nie powinien mieć admina i trzeba z tym walczyć. Również pozdrawiam @TuSiK Dzięki @kolodziej Raczej wypadałoby. Ewidentnie to ty jesteś ślepy w takim razie. Kilka sekund przed kickiem, jak zauważyłeś wracałem się po pakę mając wystarczająco na to czasu. Wykonał bym cele jeśli byś nie zapodał mi kicka. Tak ciężko to zrozumieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 #13022 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Nie muszę się tłumaczyć za kicka ale ok... Ewidentnie szukałeś fragów a nie paki. Nie chce mi się oglądać dema bo pamiętam tą sytuację. To co że zostałeś sam masz wykonywać cele jak wszyscy. Szukanie fragów = kick albo ban za niewykonywanie celów. Tyle ode mnie pozdr Wybacz ale to nie ten temat masz skarge do mnie za bana na 30min.! A Dlaczego? bo stoisz kampisz nic nie robisz a banujesz innych.!! co do UNKNOWN.. Ogarnia i jest dobry !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolodziej Napisano 25 Czerwca 2015 #13016 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Wybacz ale to nie ten temat masz skarge do mnie za bana na 30min.! A Dlaczego? bo stoisz kampisz nic nie robisz a banujesz innych.!! To nie jest skarga Napisałem post pod ( odwołanie od bana ) Ja czekam za tymi dowodami bo jak narazie dużo piszesz a mało robisz. Pozatym ja nikogo nie zbanowaem UNKNOWN. Wybacz nie chce mi się oglądać całego demka. Jak leżała paka to wybacz nie zauważyłem , Kończmy już ten temat bo nie ma sensu dalej tego ciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 #10762 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Admin przeprosił za swoją pomyłkę. Przeprosiny chyba przyjęte. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Czerwca 2015 #10761 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi