chrzo90 Napisano 20 Marca 2016 #413797 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 nick: chrzo wiek: 25 doświadczenie: duże znajomość amxx: 8 staż w CS`ie: 15lat Dlaczego ja: Bo mam duże doświadczenie, sporo gram i potrafię odróżnić dobrą grę od odpaleńca Gram przynamniej 2-3h dziennie. kontakt: steam, dla niektórych FB ;] http://www.gametracker.com/player/chrzo/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 20 Marca 2016 #413805 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Podanie napisane na odwal ale nie liczmy z tym co napisane a gra także. Gracz aktywny widac po gt , nie spina sie . Choć minusy tez ma nie ma komunikacji z innymi graczami , nie wiem jak zgłoszenia na @ . Jestem neutralny w tej kwestii . Pozdrawiam życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tekashi Napisano 20 Marca 2016 #413835 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Jestem na TAK. # GRACZ AKTYWNY. # JEGO GAME TRACKER ZWALA Z NÓG. # WIEK # STEAM # MIKROFON Nic dodać, nic ująć. Chrzo jest doskonałym kandydatem na admina. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 20 Marca 2016 #413866 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Jestem na tak + odpowiedni wiek + zgloszenia u@, steam Sądzę, że poradzisz sobie, jesteś inteligentnym i rozważnym facetem z głową ma karku. Dodatkowo cechujesz się sporym zaangażowaniem - aktywność na serwerze, staż, mikrofon, tudzież inne istotne wymagania, które spełniasz całkowicie niż niejeden admin DD2/1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kjaerbye Napisano 21 Marca 2016 #414292 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Jestem na tak + strzela heady i ogarnia gierkę, a nie rzuty granatami + gra w miare często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 21 Marca 2016 #414319 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Na tak, często go widzę, da się z nim pogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 21 Marca 2016 #408026 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi