Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2015 #14484 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Data i godzina: 24.06.2015 - 17:52:38 (chwile wczesniej, bo to jest data bana) Nick admina/gracza, który zawinił: Moze byc taki nick? (Graniu) Mój nick: Wobbu Dowody: demko http://hltv.1shot1kill.eu/srv23577/HLTV-1506241733-de_dust2.dem.zip Ewentualnie akcja była na tym http://hltv.1shot1kill.eu/srv23577/HLTV-1506241759-de_dust2.dem.zip Demko jest w chwili obecnej nadal nagrywane Świadkowie: demko wystarczy, na min widać kilku innych adminów Uzasadnienie: Gram sobie jak zwykle, jestem znany z tego, że wpisuję co rundę komendę /rs, ponieważ staram się robic jak najwyższe staty(rekord 19/0). Nagle gracz pisze, żebym zbindował sobie to komendę. Spytałem sie go czy ma z tym jakiś problem po czym zaczął mnie obrażać. Wyzywał od botów i mówił, że nie potrafię grać. Co jest w tym najśmieszniejsze? Dał mi bana.... Dawniej miałem z nim to samo sytuacje, starałem sie zrobić staty 12/0 i mnie wyśmiał. Wtedy zrobiłem te 19/0 i nie chciał mnie przeprosić jednak nadal ma problem. Ta osoba nie powinna mieć praw administracyjnych, nie ma kultury, zachowuje sie jak dziecko. Jak widać nadużywa swojej "władzy". Nalegam o natychmiastowe odebranie mu tak wysokiej funkcji. Ev0 prosiłbym o czas do jutro z tym demkiem. Znalazłem odpowiedni moment, ponieważ stałem wtedy przy respie przez chwile, ale jednak czat się buguje i nie widać co jest napisane. Będę musiał demko obejrzeć całe bez przewijania, ale właśnie dzisiaj czasu nie mam, więc chciałbym, żebyś poczekał z tym do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 24 Czerwca 2015 #10804 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Wobbu czy Ty czytałeś to co napisałeś? Każdy admin ma prawo zrobić ssy każdemu kto wydaje mu się podejrzany. I nie nalegaj bo w żadnym wypadku Graniu za zrobienie ssów admina nie straci. W sumie dalej nie komentuje można zamknąć bo skarga za zrobienie ssów jest conajmniej śmieszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2015 #10805 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Chciałbym jeszcze dodać, że w pewnym momencie nie wytrzymałem i go zablokowałem na steam, żeby nie czytać jego idiotyzmów, więc nie wiem jak się wypowiadał po naszej "dyskusji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2015 #10798 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Czarna nie chodzi tu o robienie ssów tylko jak on sie zachowuje, wyzywał mnie, że nie umiem grać to czemu dał mi ssy? Taki kaprys. Chce pokazać, że niby on tam jest "super". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2015 #14465 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Nie wyzywałem tylko pisałem żebys ustawił binda na /rs, ponieważ gdy tylko padniesz używasz /resetscore, co jest żałosne . Zablokowałeś mnie na steam? Lepszej bajki nie słyszałem nawet bym Cie nigdy nie dodał na steam (oczywiście Cię tam nie mam) a ty mi mówisz że ja do Ciebie coś pisałem? Masz coś z głową dzieciaku Co do ss'ow, zrobiłem to co do mnie należało. Jeszcze jedno chwalisz się czy się żalisz tymi 19:0? Takie kręcę co chwile a ty się nimi szczycisz? Beka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2015 #14508 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Nie wyzywałem tylko pisałem żebys ustawił binda na /rs, ponieważ gdy tylko padniesz używasz /resetscore, co jest żałosne . Zablokowałeś mnie na steam? Lepszej bajki nie słyszałem nawet bym Cie nigdy nie dodał na steam (oczywiście Cię tam nie mam) a ty mi mówisz że ja do Ciebie coś pisałem? Masz coś z głową dzieciaku Co do ss'ow, zrobiłem to co do mnie należało. Jeszcze jedno chwalisz się czy się żalisz tymi 19:0? Takie kręcę co chwile a ty się nimi szczycisz? Beka Pisałeś na serwerze, blokując cie na steam nei widzę twoich głupot. Nie nazywaj mnie "dzieciakiem" bo jedynie ty swoim zachowaniem na takie miano zasługujesz. Tak to mnie wyzywałeś od słabych graczy, a jak banie ci trafiłem to nagle bana mi dałeś. na chwilę obecną ja mam większą beke "mistrzu" Co do demka zaraz poszukam dokładnego momentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2015 #14505 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Zamknie to ktoś czy dalej mam sikać ze śmiechu? Ej no ale przecież jesteś słaby to w czym problem widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 24 Czerwca 2015 #14502 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Demko demkiem ale steama w to nie mieszaj bo to jest prywatna sprawa i nawet jak nawet ja napisze Ci tam za przeproszeniem "spie*dalaj" to jest to prywatna rzecz i na forum nie masz prawa tego zgłaszać czekamy na dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 24 Czerwca 2015 #14497 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 pokaż kokretne dowody że admin Cię wyzywaj ssy - demko rozpisane . SSy nie uważaj za to że zrobił Ci na złość za to admina nikt nie ukara , za wyzwiska zależy w jakim stopniu - masz 24 godziny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Czerwca 2015 #14397 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Mylicie się. Jeśli robił coś na złość, znajdzie się ktoś, kto go ukarze, o ile pojawią się dowody. Admin powinien trzymać poziom także na steam, tam również może wystawić wizytówkę sieci. Tobie Graniu radzę niektóre komentarze zachować dla siebie. A to, że gracz używa komendy na serwerze jest tylko i wyłącznie jego sprawa. Ma do tego prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2015 #13883 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 N'ty o jakim ty steamie mówisz? Nie rozumiesz po polsku że nigdy go nie miałem i nie będę miał na steam? Więc jak mógł ze mną pisać? Jeżeli uważasz że ktoś co chwile wpisuje /rs i jest to normalne to pozdrowienia, dla mnie jest to poprostu żałosne. Dowodów nie będzie, bo nic nie było, także bumszakalaka możecie zamykać temata Ale rozumiem regulamin, poczekamy 24h na te "dowody" A i ostatnia sprawa na złość ss'y? Coś ty ja wiem że on jest czysty, on nawet nie potrafi grać, poprostu kazane mi było je zrobić więc je zrobiłem. Jeszcze raz powtórzę BEKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 24 Czerwca 2015 #14005 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 N'ty o jakim ty steamie mówisz? Nie rozumiesz po polsku że nigdy go nie miałem i nie będę miał na steam? Więc jak mógł ze mną pisać? Jeżeli uważasz że ktoś co chwile wpisuje /rs i jest to normalne to pozdrowienia, dla mnie jest to poprostu żałosne. Dowodów nie będzie, bo nic nie było, także bumszakalaka możecie zamykać temata Ale rozumiem regulamin, poczekamy 24h na te "dowody" A i ostatnia sprawa na złość ss'y? Coś ty ja wiem że on jest czysty, on nawet nie potrafi grać, poprostu kazane mi było je zrobić więc je zrobiłem. Jeszcze raz powtórzę BEKA Kazane Ci było? Przez kogo? A co jest złego w wpisywaniu /rs ? Po to jest tak komenda, żeby ją wpisywać, a nie co chwilę pisać reconnect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2015 #14000 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 August, a co ja frajer jestem że mam ci pisać kto kazał? Ktoś nie chciał ich zrobić i mnie o to poprosił więc w czym problem? Co jest w tym złego oczywiście że nic, rozumiem padniesz w pistoletówce i chcesz żeby lepiej wyglądało, ale wariacie nie co rundę... Co on myśli że wbije 20:0 i panienki mu nogi rozłożą? Jakoś miałem 49:0 i jakoś nie podniecam się tym na lewo i prawo... Więc co on chce osiągnąć są ludzie w chooy lepsi odemnie już nie mówię od niego bo nawet Martyna lepiej gra niż on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Czerwca 2015 #13992 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 N'ty o jakim ty steamie mówisz? Nie rozumiesz po polsku że nigdy go nie miałem i nie będę miał na steam? Więc jak mógł ze mną pisać? Rozumiem po polsku, ty za to nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Padł ogólny przykład nawiązujący do wypowiedzi Czarnej, nie pisałem konkretnie o tobie. Coś ty ja wiem że on jest czysty, on nawet nie potrafi grać, poprostu kazane mi było je zrobić więc je zrobiłem. Jeszcze raz powtórzę BEKA Gratuluję odwagi i przyznania się do głupoty. BTW, wiem na czyją prośbę je robiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2015 #13986 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Trzeba czasem dogodzić co nie, więc nie spinaj... A więc jeżeli wiesz kto to i po co to po cholerę dalej to ciągniesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 24 Czerwca 2015 #13980 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 dla mnie dalsze ciągniecie nie ma sensu . Czekam na dowody od gracza nie ma dowodów nie ma konsekwencji . Po co ten spam panowie opanowania i poczekajcie na gracza ma czas do 25.06.2015 - 17:52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Czerwca 2015 #13972 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Trzeba czasem dogodzić co nie, więc nie spinaj... A więc jeżeli wiesz kto to i po co to po cholerę dalej to ciągniesz? Nie spinam. Tłumaczę ci, bo nie zrozumiałeś. To, że wiem potraktuj jako ciekawostkę. Nic nie ciągnę, temat dotyczy czego innego. Czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 #13394 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Hmm.. ja tylko powiem tyle Wy sami chyba nie widzicie czym się zajmujecie ? bo z tego co widzę to wam się nudzi! Może do pracy zapraszam a nie bawicie się tutaj w jakieś sady chcecie kogoś karać dawać mu przykład. a Ty wobbud ogarnij trochę bo też już mnie męczy te twoje ciągłe pisanie na U@ on na WH ktoś Cię raz zabije już ma wh!! Do tego jak padniesz przez micro wyzywasz boty żałosne itd itd itd dużo pisania !! i nie że ja stoję po stronie Admina i chce mu pomagać bo lotto mi to !! Tylko śmieszy mnie ten dziecinny Temat powodzenia w rozpatrywaniu tej sprawy!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 #13307 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Tusik, mówię przez voicechat'a że ma haksy, często to jest dla śmiechu lub żeby się odstresować. Na u@ piszę tylko jak mam pewność, a nie gdy mnie ktoś zabije Co do dalszego ciągu sprawy, mógłby ktoś sprawdzić, najlepiej admin, czy czat w demku działa normalnie? Wydaję mi się, że demko się popsuło bo wyskakuje mi co chwila ta sama wypowiedź zielonego berata i lolka. Więc najlepiej jakby admin rzucił okiem na 5-10minut demka i zobaczył czy jest okej. Komentarze dotyczące MVP w rundzie działają poprawnie, ale rozmowy graczy nie. Nie wiem jaka jest sytuacja z demkiem, czy mi nie działa, czy ogólnie jest zepsute. Więc nie mam dowodów. Jeżeli bardzo Wam się nei chce sprawdzać to zamknijcie temat. Ja mam spokój od Grania, mi to w sumie wystarczy, a i tak wiem, że kiedyś nie wytrzyma to zrobię tym razem ss'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 #13040 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Też dodam swoje dwa słowa do tematu. Co do pracy adminów nie mam żadnych zastrzeżeń, ale do do Ciebie Wobbu to przeginasz. Ciągły spam kiedy ktoś Cie ubije, to wiadomo WH oraz nadmierne używanie mikro, wcześniej już dostawałeś za to bany z tego co pamiętam :lol: Co do tematu piszesz skargę na gościa nie mając żadnych dowodów.... beka Byłem wczoraj kiedy dostałeś SS i jak Graniu pisał żebyś sobie zbindował komendę /rs.. Ale to ja napisałem, że jesteś "botem" wiec może kolego mylisz osoby haha :sleepy: Przy okazji nazwanie kogoś "botem" to obraza/wyzywanie? Nie sądzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 #12954 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Ja ci teraz odpuszcze? Za twoje dziecinne zachowanie i potem smieszne skargi mam ci dac spokoj? Teraz z checia bede patrzyl na twoje zachowanie i cala kulture. Czyli licz na bany bo nie potrafisz sie zachowywac. Brak dowodow? Tak jak mowilem beka i dodam smieszny jestes:) ps. Sory za interpunkcje i slownictwo polskie ale pisze na telefonie. Pozdro "detektywie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Czerwca 2015 #11472 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Dobra, koniec tego spamu. Dowodów jako tako brak. Nie sądzę, że za powiedzenie "słaby gracz" (nawet jeżeli takowe zaistniało) można się obrazić. Jest słowo przeciw słowu (ponadto za administracją, a raczej przeciw temu użytkownikowi opowiada się inny gracz). Co do admina @Graniu nie sądzę, że dobrym będzie uwzięcie się na gracza. Powinieneś też podejść mniej nonszalancko co do tematu i niektórych osób. Temat zamykam, nikt nie poniesie większych konsekwencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Czerwca 2015 #11793 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi