Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2015 #14520 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Chciałbym złożyć skargę, ponieważ Mnie perfidnie obraził mam swoje lata a on nazwał Mnie gówniarzem, dlatego, że nie chiałem iść z nim porozmawiać na ts a mój anty wirus nie przepuszcza ts. I miałem administratora i napisał jeden temat i wrócił na stanowisko. Proszę o rozpatrzenie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Czerwca 2015 #14521 Administrator Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Użytkownik zostanie ukarany w ciągu 24h. Jeżeli nie opłaci kaucji 69 zł grozi mu do 3 lat więzienia. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Czerwca 2015 #14522 Administrator Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379820 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi